Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Laura Annika Trio @ Lieksa,TalliGalleria, lieksa12.7. Klo 18:00

keikka

Laura Annika Trio esiintyy Pielinen Soi -tapahtuman kesäjazzeilla tiistaina 12. heinäkuuta klo 18.00 TalliGalleriassa. Konsertissa kuullaan sekä Annika Mustosen ja Aleksis Liukon Laura Annika Quartetille säveltämiä kappaleita triosovituksina että jazzstandardeja aina swingistä lattariin. Linkit Laura Annika Quartetin musiikkiin löytyy osoitteesta www.laq.fi.

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan kesäillan jazzia!

Ti 12.7. klo 18.00
TalliGalleria (Timitran Linnan pihapiiri)
Timitrantie 3, Lieksa
Liput 15 € (sis. konsertin ja taidenäyttelyn)

Liput ennakkoon: nettilippu.fi TAI TalliGalleria TAI Karelia Expert Lieksa, puh. 0400 175 323, lieksa@visitkarelia.fi
Mahdollisuus myös yhdistelmälippuun joka sis. kahvituksen/ lounaan Timitran Linnassa ja/tai Rukajärvikeskuksen näyttelyn.

Konsertin kesto: 1,5 h (sis. väliajan)

Annika Mustonen, laulu
Aleksis Liukko, piano
Jukka Peinola, kontrabasso

Järjestäjä: Pielinen Soi festivaali www.pielinensoi.fi
Yhteistyössä: Lieksan taideyhdistys ry, Timitran Linna

----

Varkaudesta alun perin kotoisin oleva Mustonen teki viime keväänä jazzlaulun vaihto-opiskelujakson Barcelonassa Conservatorio Liceussa. Vaihtojakso kuului hänen musiikinopintoihinsa Metropolia Ammattikorkeakoulussa, josta hän valmistui kuluvana vuonna muusikoksi. Lieksalaisjuuria omaava Mustonen on myös opiskellut Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzosastolla avoimen yliopiston opiskelijana. Hän työskentelee pääkaupunkiseudulla freelancer-muusikkona ja -kulttuurituottajana ja liidaa yhtyettään Laura Annika Quartetia.

Kuopiolaislähtöinen Aleksis Liukko on valmistunut muusikoksi Metropoliasta ja työskentelee freelancemuusikkona ja soitonopettajana. Liukon musiikkia on kuultu mm. Young Nordic Jazz Comets –kilpailussa Tulilu-yhtyeessä. Liukon sävellys "Mind The Gap" valittiin myös vuosi sitten UMO:n Esko Linnavalli -sävellyskilpailun finaaliin. Pianistina häntä voi kuulla mm. Sointi Jazz Orchestrassa ja Kuullos Orchestrassa.

Jukka Peinola on lieksalaislähtöinen nykyisin Helsingissä työskentelevä basisti ja soitonopettaja. Hän on monipuolinen rytmimusiikin osaaja, joka on esiintynyt eri kokoonpanoissa mm. Pori Jazz , Imatra Big Band, Koli Jazz ja MILjazz –festivaaleilla. Aktiivisena freelancemuusikkona Peinola on työskennellyt Suomen eturivin artistien kanssa niin iskelmä- kuin jazzartistien kanssa (mm. Jari Sillanpää, Pave Maijanen, Laura Voutilainen, Emma Salokoski, Johanna Iivanainen). Peinola työskentelee teatterimuusikkona Lahden kaupunginteatterissa sekä syksystä 2016 alkaen sähköbasson ja kontrabasson soitonopettajana Savonlinnan musiikkiopistossa.

Keikat samana päivänä kaupungissa lieksa

Ei muita keikkoja.