Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 7.6.

helsinki

¿Miksei? -festivaali: Marzi Nyman & Tölöläb,William K. Kurvi, helsinki7.6. Klo 12:00

keikka

Kitaristi Marzi Nyman hyppää lavalle elektroniikkaa ja puupuhaltimia yhdistelevän Tölöläbin kanssa tässä brunssikonsertissa.

Helmikuusta alkaen Mechelininkadun Bar Favelassa soi taas jazz, kun saksofonisti Mikko Innanen muusikkoystävineen valtaa baarin joka kuun ensimmäisenä tiistaina. Nyt Innanen tuo Bar Favelaan viisi erilaista kokoonpanoa, joissa soittaa hänen lisäkseen jälleen maamme huippusoittajistoon kuuluvia muusikoita sekä kaksi ulkomaan-vierasta.

Ensimmäinen tiistaijazzsarja käynnistyi tasan vuosi sitten. “Itsekin pitkän linjan etu-töölöläisenä koin, että kaupunginosa kaipaa piristystä. Kun Bar Favela avasi ovensa, tuli siitä nopeastikantapaikkani. Siellä on rento ja viihtyisä tunnelma, mukava henkilökunta, sopivan vaihteleva asiakaskunta sekä hyvät ja edulliset ruoat ja juomat. Pian syntyi ajatus, että tämä tila ja tunnelma olisi juuri sopiva akustisen jazzmusiikin esittämiselle”, Innanen kertoo ja lisää: “Oli ilo huomata, että viime vuoden jazzilloissa kävi niinpaljon kuulijoita. Toivottavasti sama jatkuu nyt toiminnan toisenakinvuotena.” Bar Favelan Tiistaijatsit joka kuun ensimmäisenä tiistaina helmikuusta kesäkuuhun.

IHO TRIO
Mikko Innanen, saksofonit
Jori Huhtala, basso
Markku Ounaskari, rummut

Vapaa pääsy!

www.mikkoinnanen.com 

www.favela.fi