Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 14.6.

helsinki

Ackté -klubi: Eero Hämeenniemi,Kallion kirkko, helsinki14.6. Klo 19:00

Eero Hämeenniemi

keikka

Meditaatiohetki ei ole konsertti, kukaan ei esiinny eikä kukaan ole yleisönä. Vietämme tuokion improvisoidun musiikin äärellä. Jotkut lepäilevät patjoilla, toiset istuvat tuoleissa, yksi soittaa pianoa, mutta kaikki ovat tilaisuuden aktiivisia osanottajia. Improvisaation teemat tulevat barokista, Intiasta, ehkä muualtakin.

Eero Hämeenniemi - piano

Liput 15 €

 

Hietsu is Happening!,Hietarannan paviljonki, helsinki14.6. Klo 19:00

keikka

Kiitetty Hietsu is Happening! -tapahtumasarja tuo jälleen törinää ja tuuttausta Töölöön 14.6. Tällä kertaa kesäillassa soi espanjalainen kitaramusiikki, tuoreen jazztrion Helsingin-ensiesiintyminen sekä maakuntalaulut saksofonisti Mikko Innasen omintakeisina tulkintoina. 

3TM (Teppo Mäkynen, rummut; Antti Lötjönen, basso; Jussi Kannaste, tenorisaksofoni)
Minimalismi ja maksimalismi kohtaavat rumpali Teppo Mäkysen uudessa 3TM-triossa. Dynaamisuus ja herkeämätön svengi ovat Mäkysen tavaramerkkejä. Uudessa triossa soittokumppaneina ovat mietiskelevästä ja temaattisesta tyylistään tunnettu tenorisaksofonisti Jussi Kannaste sekä musikaalisesta ja svengaavasta soitostaan kuulu basisti Antti Lötjönen.

Fantasía Andaluza (Petri Kumela, kitara; Joonas Widenius, flamencokitara)
Huippukitaristien Petri Kumelan ja Joonas Wideniuksen duo tuo kaikkien rakastamaan perinteiseen espanjalaiseen kitaramusiikkiin uuden näkökulman. Klassisen ja flamencokitaristin kohtaaminen saa tututkin teokset kuulostamaan uudelta - huhtikuussa julkaistu levy Fantasía Andaluza onkin saanut loistavan vastaanoton.

Mikko InNasen IsämMaalinen Maakunta lauluKonsertti (Mikko Innanen, saksofonit)
Saksofonisti Mikko Innanen puolestaan tarjoilee uusia sovituksia mm. savolaisista, varsinaissuomalaisista ja keskisuomalaisista maakuntalauluista. Tutulla, äkkiväärällä otteellaan. 

Hietarannan paviljonki, Juhlasali
Liput 15/10 €

Basisti Antti Lötjösen, saksofonisti Mikko Innasen ja kitaristi Petri Kumelan perustaman ja kuratoiman tapahtumasarjan Hietsu is Happening! tavoitteena on saattaa yhteen erityylisiä muusikoita ja esiintyviä taiteilijoita ja tuoda Hietarannan ainutlaatuiseen ympäristöön jotain ennen kuulematonta, näkemätöntä ja kokematonta. Tapahtumissa ovat toistaiseksi esiintyneet seuraavat taiteilijat ja kokoonpanot: Teppo Hauta-aho, Joonas Riippa, Heikki Nikula, Antti Lötjönen, Mikko Innanen, Petri Kumela, Matti Johannes Koivu, Tölöläb, Mika Kallio & Satu Rinnetmäki Impulsion sekä Ninni Poijärvi ja Mika Kuokkanen.