Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lakewood Experiment feat. Ben Granfelt,Malmitalo, helsinki21.1. Klo 19:00

keikka

Kitaroiden ja rockin pauhua tunteella ja antaumuksellisesti! Lakewood Experiment ja kitaristi Ben Granfelt soittavat Granfeltin soolotuotannon harvemmin kuultuja helmiä, mutta uudempiakin "BG" -hittejä kuullaan samoin kuin L.E:n kappaleista kahden kitaran versioita.

Helmikuussa 2014 debyyttialbuminsa julkaissut Lakewood Experiment yhdistelee instrumentaalimusiikissaan rockin, jazzin ja fuusion elementtejä melodisiksi ja intensiivisiksi teoksiksi. Sävellykset ovat kitaristi-kapellimestari Ville Salojärven käsialaa.

Ben Granfelt on pitkän linjan konkari joka tunnetaan menestyksekkäänä soolo-artistina kuin myös esimerkiksi Wishbone Ash, Leningrad Cowboys, Guitar Slingers ja Los Bastardos Finlandeses -bändeistä.

Ben Granfelt – kitara, Ville Salojärvi – kitara, Peter Niemi – kosketinsoittimet, Jere Perkiökangas – basso ja Vesa Lapinkero – rummut

Kesto noin 90 min, ei väliaikaa

Yhteistyössä Ville Salojärvi ja Helsingin kulttuurikeskus

Liput 7 €

Lipunmyynti p. 09 310 12000 ja Lippupalvelu

Malmitalo, Ala-Malmin tori 1

www.malmitalo.fi

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Varre Vartiainen: Music of Mike SternKoko Jazz Club, helsinki21.1. Klo 19:00

keikka

Mike Sternin soolodebyyttilevy Upside Downside ilmestyi vuonna 1986 ja täyttää 30 vuotta tänä vuonna. Debyyttievy oli Sternille näytönpaikka ja viimeinen läpimurto suuren yleisön tietoisuuteen. Samalla se oli lähtölaukaus kansainväliselle soolouralle, joka jatkuu elinvoimaisena edelleen.

Varre Vartiainen yhtyeineen tarjoaa läpileikkauksen Sternin sävellyksistä miehen soolouran kolmelta vuosikymmeneltä. Saksofonisti Joonatan Rautio ja rumpali Jussi Lehtonen esiintyivät Mike Sternin yhtyeessä Sibelius-Akatemian DIG-festivaaleilla vuonna 2014. Orkesterista löytyy siis ensikäden tietoa Sternin taiteesta ja työskentelytavasta. Luvassa on letkeä ilta svengaavan musiikin parissa, unohtamatta vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Varre Vartiainen, kitara
Joonatan Rautio, saksofoni
Timo Hirvonen, basso
Jussi lehtonen, rummut

Liput 18 / 15 €

Ovet auki klo 18.00.