Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

We Jazz X Helsinki Design Week,Kahvila Sävy, helsinki5.9. Klo 19:00

keikka

Helsingissä 7.–13.12. järjestettävän kolmannen vuosittaisen We Jazz -tapahtuman ohjelmisto julkistetaan Helsinki Design Weekin yhteydessä 5. syyskuuta. Tapausta juhlistetaan Kahvila Sävyssä, jossa kuullaan kaksi sooloesitystä myös joulukuun jazzviikolla mukana olevilta artisteilta.

Tapahtumassa esiintyvät kansainvälisesti arvostetuimpiin suomalaisiin jazz-artisteihin lukeutuva trumpetisti Verneri Pohjola ja suomijazzin potentiaalisimpiin nouseviin nuoriin kykyihin kuuluva rumpali Sami Nummela. Sooloesitysten ohella Pohjolan ja Nummelan suunnitelmissa on esiintyä illan aikana duona. Pohjolan ja Nummelan ohella jazzia Sävyssä tarjoilevat We Jazz -deejiit, joita on kesän aikana kuultu mm. Pori Jazzissa, H2Ö-festivaalilla Turussa ja mbarin suosituilla We Jazz -kesäklubeilla.

Helsinki Design Weekillä tapahtuvaan jazz-iltaan kuuluu myös We Jazz 2015 -tabloid-lehden julkistus. Nyt ensi kertaa julkistettava We Jazz -lehti tarjoilee tuoreimmat kuulumisen jazzin saralta ja ennakoi kattavasti joulukuun tapahtumaa.

Verneri Pohjola solo
Sami Nummela solo
We Jazz DJs

Liput 12,50 € (sis. toimituskulut), ennakot Lippupalvelusta.

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.