Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Maanantai 9.12.

helsinki

We Jazz 2013: Andrew Cyrille & Mikko Innanen (US/FI), VEIN feat Greg Osby (CH/US), Jukka Eskola Orquesta Bossa, M.A. Numminen: "Jazz",Aleksanterin teatteri, helsinki9.12. Klo 19:00

Jukka Eskola Orquesta Bossa

Andrew Cyrille & Mikko Innanen (US/FI)

VEIN featuring Greg Osby (CH/US) (www)

M.A. Numminen

keikka

We Jazz 2013 on uusi jazztapahtuma Helsingissä 9.-14.12. Avajaisillan kansainvälisinä tähtinä nähdään yhdysvaltalainen rumpalilegenda Andrew Cyrille, joka esiintyy duona saksofonisti Mikko Innasen kanssa, sekä kuuluisan Blue Note -levymerkin vahvoihin nykynimiin kuuluva amerikkalaissaksofonisti Greg Osby, joka yhdistää voimansa sveitsiläisen VEIN-trion kanssa. Kotimaista väriä konsertissa edustavat ensi kertaa Helsingissä syyskuussa julkaistavan uuden levynsä tiimoilta konsertoiva Jukka Eskola Orquesta Bossa sekä tilaustyönä tapahtumaan jazz-aiheisen esseen laativa ja sen esittävä M.A. Numminen. Koko tapahtuman ohjelma osoitteessa www.wejazz.fi/2013

hämeenlinna

Kohti joulua – Vuokko Hovatta & UMO,Hämeenlinnan kirkko, hämeenlinna9.12. Klo 19:00

keikka

Kapellimestarina Kari Heinilä

UMOn jo perinteeksi muodostunut joulukonserttikiertue saa tänä vuonna solistikseen ajankohtaisen artistin, kun orkesterin eteen asuu syyskuussa kolmannen soololevynsä julkaiseva Vuokko Hovatta.

Joulukiertue levittäytyy marras-joulukuussa Helsingin Temppeliaukion ja Vantaan Pyhän Laurin kirkon lisäksi Porvoon, Hyvinkään, Hämeenlinnan, Kouvolan ja Kotkan kirkkoihin.

Konserttien ohjelmisto on koottu kauneimmista ja klassisimmista joululauluista, joista useimpien takana ovat Eino Leino, Viktor Rydberg, Jean Sibelius ja Sakari Topelius. Mukana ovat mm. kappaleet Arkihuolesi kaikki heitä, Child Is Born ja Tonttu. Kappaleet on sovitettu erityisesti kirkkoakustiikkaan ja -miljööseen sopiviksi.

Vuokko Hovatta (s. 1972) on laulaja ja näyttelijä, joka tuli tunnetuksi 90-luvulla Ultra Bra -yhtyeestä. Vuonna 2008 Hovatta julkaisi ensimmäisen soololevynsä ja tänä syksynä ilmestyy hänen kolmas oma albuminsa. Hovatta on näytellyt useissa musikaaleissa (mm. Evita, Wicked), näytelmissä (mm. Kuninkaan Puhe, Missä kuljimme kerran) ja elokuvissa (mm. Suden arvoitus). Tällä hetkellä häntä pitävät kiireisenä oman soolouran lisäksi paikka Kerkko Koskinen Kollektiivissa yhdessä Paula Vesalan ja Mannan kanssa.

turku

Monday Jazz Happening: LET US MAKE SOME LETTUCE,Jazzklubi Monk, turku9.12. Klo 20:00

MONDAY JAZZ HAPPENING
20:30 LET US MAKE SOME LETTUCE
Salaattia pöytään! LUMSL tuo nenäsi alle kunnon satsin bostonilaisperäisen
funkyhtye Lettucen tavaraa, koko kropan Todellista Tanssimusiikkia! Vastustamattomia torvilinjoja, riffejä ja komppeja taatusti ainakin suositellun päiväannoksen verran!


Rami Koskinen tp, Jusu Heinonen as, Kimmo Gröhn ts, Timo Mansikka-aho tb,
tp, Nader Aflatuni g, Matti Mustonen g, Timo Kajamies kb, Anssi Susilahti b,
Taneli Korpinen dr, Antti Samuelsson perc


Liput keikalle 4 €, ovet klo 20:00


22:00 Open jam session, vapaa pääsy