Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tim Hagans Quartet,Koko Jazz Club, helsinki24.7. Klo 21:00

Tim Hagas (www)
Vic Juris (www)

Jäitkö syystä tai toisesta Helsinkiin kesäksi ja porit ja muut jäi käymättä? Eipä hätää!! Heinäkuun kuumin jazztapaus onkin Koko Jazz Clubilla. Paikalle saapuu trumpetisti Tim Hagans loistokvartettinsa kera.

Tim Hagans (USA), trumpet
Vic Juris (USA), guitar
Jukkis Uotila, drums
Jori Huhtala, bass

Tim Hagans on varmasti merkittävimpiä jazzmuusikoita maailmassa tälllä hetkellä. Miehen soundi hakee vertaistaan, ja tavaramerkiksi muotoutunut harmonisesti mielenkiintoinen sävelkieli yllättää kerta toisensa jälkeen. 

Vic Juris on New Yorkissa vaikuttava jazzkitaran vanhempi valtiomies, jota ei Suomessa ole usein nähty. Harvinaista herkkua siis luvassa muös kitaroinnin ystäville. 

Jukkis Uotila ja rummut on käsite ympäri maailmaa. Jukkiksen ja Timin ystävyys juontaa kauas Jukkiksen New Yorkissa viettämiin vuosiin ja se kuuluu yhteissoitossa ainutlaatuisella tavalla. 

Jori Huhtala on paikkansa ottanut kontrabassovirtuoosi, jonka svengaavaa musisointia on aina nautinnollista kuulla. Lämpimissä muistoissa on vieläkin vuoden takainen keikka Kokolla Jukkisen ja Timin kanssa. 

Tätä ei siis kannata missata, jazzia on tarjolla Kalliossa Helsingissä.
Ovet auki klo 20, tervetuloa!!

Liput 15 / 10 €
bookings@kokojazz.fi
050 321 9919

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Jussi Kannaste - saksofoni
Teemu Viinikainen - kitara
Joonas Riippa - rummut

Debyyttialbuminsa hiljattain julkaisseen KVR:n soittajat ovat Suomen ehdotonta huippua. Heitä yhdistää persoonallinen, vahva ja rohkea ilmaisu ja hyvä musiikillinen huumorintaju. Yhtyeen ilmaisusta muodostuu näin ollen mahtava sekoitus jazzmusiikin perinnettä, mielikuvitusta, rohkeutta, hetkessä olemista ja ennen kaikkea tiimityötä.

Vapaa pääsy.

Jazz-EspaEspan lava, helsinki24.7. Klo 16:00

Aapo Heinonen Quintet (www)
keikka

klo 16.00 PLOP

Ville Herrala – db, Joonas Riippa – dr, Mikko Innanen – sax

PLOP on kolmen nuoremman polven jazzveteraanin muodostama freejazz-kollektiivi, jolle vapaus ei ole vain retoriikkaa vaan toteutunut tahtotila. Yhtye debytoi vuonna 2009 albumillaan “An Sich” ja levyttää parhaillaan toista levyään.

 

klo 17.30 Aapo Heinonen Quintet

Aapo Heinonen – p, keys, comp, Ville Vannemaa – sax, Veikki Virkajärvi – g, Vesa Ojaniemi – el. & db, Tomi Saikkonen – dr

Aapo Heinonen Quintet on melodisen svengaava yhtye, joka yhdistelee big band -muotoisia teoksia pienyhtyeelle ominaiseen improvisointiin ja kommunikointiin. Vaikutteita sävellyksiin on löytynyt modaalisesta jazzista fuusion kautta aina elokuvamusiikkiin asti.