Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 28.5.

helsinki

JaZZanti,Ravintola Laulumiehet, helsinki28.5. Klo 19:00

Jussi Fredriksson Trio
keikka

Erik Lindströmin rahaston vuotuinen apuraha nuorelle suomalaismuusikolle jaetaan Ravintola Laulumiehissä (Hietaniemenkatu 2, Helsinki) tiistaina 28.5. alkaen klo 19. Tilaisuus järjestetään osana jaZZanti-konserttisarjaa. Illan esiintyjänä on Jussi Fredrikssonin trio. Yhtyeessä soittavat Jussi Fredriksson (piano), Ville Herrala (basso) ja Ville Pynssi (rummut).

Yhtyeen jäsenistä Fredriksson ja Herrala ovat aiemmin saaneet Lindströmin stipendin. Perinteisesti tuore stipendiaatti on vieraillut esiintymässä illan yhtyeen kanssa. 

Tilaisuudessa on mukana myös suomijazzin legenda Erik Lindström. Tilaisuuden järjestäjinä ovat Helsinki Jazz ry ja Suomen Jazz & Pop Arkisto JAPA.

Erik Lindströmin rahasto jakaa apurahoja nuorten suomalaisten jazzmuusikoiden opiskelujen tukemiseen ensisijaisesti ulkomailla. JAPAn hallinnoima rahasto on jakanut vuodesta 2003 lähtien lähes 30 000 euroa yhteensä 14 muusikolle.

Liput: 12/8€ (ennakko: Digelius Music)

Sibis Jazz Ensembles,Musiikkitalo, Black Box, helsinki28.5. Klo 19:00

keikka

Energistä jazzmusiikkia Musiikkitalon Black Boxissa kesän alun kunniaksi! VAPAA PÄÄSY! (Musiikkitalon narikka 2€)

klo 19 Manuel Dunkel Ensemble
Ohjelmisto koostuu yhtyeen jäsenten omista sävellyksistä sekä valikoiduista jazzoriginaaleista -60 ja -70-luvulta (säveltäjinä mm. Joe Henderson ja Jimmy Rowles). Sävellysten pääpaino on modaalisessa tyylissä, jota tämä yhtye ilmaisee svengaavalla ja melodisella otteellaan.
Kadi Vija - laulu
Ilari Filander - kitara
Mikael Myrskog - piano
Eero Seppä - basso
Touko Ruokolainen - rummut
Manuel Dunkel - yhtyeen ohjaus / saksofoni

klo 20 Jussi Lehtonen Ensemble
The groove is here! Yhtye soittaa mm. Herbie Hancockin, Chico Pinheiron ja Steely Danin musiikkia. Tämä menee suoraan jalan alle, tunteita säästämättä! Tule paikalle ja todista itse!
Nina Höynälä - laulu
Max Zenger - saksofoni
Samuli Kivelä - kitara
Arto Ikävalko - piano
Teemu Åkerblom - basso
Anssi Tirkkonen - rummut
Jussi Lehtonen - yhtyeen ohjaus / perkussiot