Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 18.6.

oulu

Jazzpatio: Airaniemi/Dahlblom Priority,Jumprun Patio, oulu18.6. Klo 21:00

Airaniemi/Dahlblom Priority

Vapaa pääsy

Airaniemi/Dahlblom Priorityn soitossa välittyy rakkaus menneiden aikojen rokkaavaa fuusiojazzia kohtaan vailla retroilun makua. Vuonna 2023 julkaistu debyttialbumi "First Things First" todentaa asian laidan. Kitarat soivat pidäkkeettä Ville-Veikko Airaniemen ja Tuomo Dahlblomin luontevassa yhteispelisssä. Antti Ahoniemen sekä Ilkka Oksasen muodostama rohkeasti svengaava komppi ajaa meiningin kattoon ja siitä läpi.

rajamäki

Vapaat äänet: David Chevallier,Kotikonsertti Tykkimäentiellä, rajamäki18.6. Klo 18:30

David Chevallier (www)

keikka

Rajamäellä on tiistaina 18.6. on luvassa kolmas kerta kansainvälistä jazzia kotikonsertissa Tykkimäentiellä. Vantaalta Rajamäelle muuttaneet Esko ja Seija Innanen jatkavat Vantaalla vuosien ajan toimineiden kotikonserttiensa sarjaa. Tällä kerta tilat tarjotaan Vapaat äänet -kiertueella olevalle kitaristi David Chevallierille, joka konsertoi sooloona. Monipuolisesti lahjakkaan kitaristin ilmaisuu venyy jazzista folkiin barokin kautta.

“David Chevallier kartoittaa kokonaisen universumin, maalaten suurenmoisia maisemia ja harvinaisen elegantteja ja rohkeita linjoja sekä uskomattoman sujuvia fraaseja, kaikkiaan taiturillinen yhdistelmä kirjoitettua ja improvisoitua”
Felix Mariano – Jazz Magazine

David Chevallierin soitto tuli tutuksi suomalaisille kuulijoille elokuussa 2021, kun hänen pitkään toiminut trionsa basisti Sébastien Boisseaun ja rumpali Christophe Lavergnen kanssa soitti ympäri maata. Tänä kesänä kitaristia kuullaan Suomessa ensimmäisen kerran soolona. “Au Coeur du Sujet” – eli asian ytimessä – on tämän konsertin otsikko. Omista sävellyksistä koostuvassa ohjelmistossa hän antaa tilaa vapaalle ilmaisulle ja laajentaa akustisen kitaran soundia elektroniikan avulla.

Kotikonsertissa Tykkimäentiellä
Tiistaina 18.9. klo 19
Tarkka osoite ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
Konsertin järjestää Vapaat Äänet -agentuuri ja ilmoittautumiset tehdään Charles Gillille osoitteeseen charlesgil22@gmail.com.

Ovet avautuvat klo 18.30, jolloin tarjolla on virkokeitä ja pientä purtava. Konserttiin mahtuu 20 kuulijaa, jotka otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ilmoittaudu ajoissa. Lipun hinta on 25 euroa ja liput myydään ovella käteisellä tai kortilla.

Lisätietoa: Charles Gil, Vapaat äänet
Puh. 050 5716 516 / charlesgil22@gmail.com
Kiertueen tuotanto: Le Sonart – Cie David Chevallier