Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 16.12.

helsinki

Christmas Dreaming,Astoria Klubi, helsinki16.12. Klo 19:00

Shirley Sparks' Golden Hollywood Band

Liput 27,50 €

Sädehtivä ja glamour -henkinen Shirley Sparks' Golden Hollywood Band kuljettaa kuulijansa tyylikkään amerikkalaisen Classic Jazzin ja traditionaalisen viihdemusiikin pariin.

Illan nostalginen ja kevyen jouluinen ohjelmisto tarjoaa yleisölle 1900-luvun alun swingiä, jazzstandardeja, lattarirytmejä, Charleston-ilakointia, tunnelmallisia balladeja, harvinaisempia lauluhelmiä arkistojen kätköistä ja genrerajat ylittäen muita musiikillisia yllätyksiä. Tässä uniikissa joulukonsertissa teitä viihdyttävät valloittavat artistit:

Shirley Sparks, laulu
Zhenia Gimer, jazzpiano ja klarinetti
Hannu Rantanen, kontrabassp
Thomas Törnroos, rummut ja perkussiot

Tervetuloa nauttimaan ikimuistoisesta illasta ja Hollywoodin kultakauden parhaista klassikoista Astoria Klubin upeassa miljöössä!

viitasaari

Viitasaaren jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Teemu Viinikainen,Viitasaaren Teatteri, viitasaari16.12. Klo 19:00

Jazz Jkl Collective

keikka

Liput 15/10€

Vuoden viimeisillä jazzklubeilla on luvassa jouluaiheisia jazzstandardeja sekä kitarajazzklassikoita, kun Jazz Jkl Collectiven solistivieraana häikäisee kitaristi Teemu Viinikainen!

Teemu Viinikainen on jo parinkymmenen vuoden ajan kantanut ansiokkaasti kotimaan ykkösjazzkitaristin manttelia. Kitaristin huikea osaaminen on noteerattu ympäri maailmaa ja häntä on tituleerattu modernin jazzkitarismin edelläkävijöiden, Pat Methenyn, Wayne Krantzin ja John Scofieldin viitoittaman polun jatkajaksi. Viinikaisen virtuoottinen muusikkous ja solismi syntyy vahvasta läsnäolosta ja soinnillisesta herkkyydestä. Vankka perinnetietoisuus muuntuu ehtymättömäksi luovuuden lähteeksi improvisaatioille.