Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 4.12.

helsinki

We Jazz 2022: Gard Nilssen Acoustic Unity,GLO Hotel Art, helsinki4.12. Klo 18:00

Gard Nilssen Acoustic Unity

keikka

Avainsana päätöskeikalla: UNITY. Kahdeksanpäiväinen We Jazz -viikko huipentuu GLO Hotel Artissa kuultavaan konserttiin, jossa on mahdollista kuunnella lähietäisyydeltä aivan mielettömän loistavaa yhtyettä. Bändi näyttää promokuvassa vähän tuimalta, mutta on oikeasti hyvin lempeä ja tuo juuri oikeanlaisen energian festivaalin päätöstapahtumaan. Saamme olla yhdessä musiikin äärellä. Olemme hyvien voimien vaikutuspiirissä. Tästä on hyvä jatkaa kohti vuodenvaihdetta.

Tutustu We Jazz 2022 -festivaalin koko ohjelmistoon: wejazz.fi/2022/

SunJazz: Hector Lepe Quartet,Tenho Restobar, helsinki4.12. Klo 19:00

Hector Lepe Quartet

Vapaa pääsy

Hector Lepe Quartet on vuonna 2020 perustettu tuore bändi Helsingistä. Yhtye luo tunnelmallista äänikirjoa originaalisävellyksistä, jossa sekoittuu Latinalaisen Amerikan kansanmusiikin melodisia elementtejä moderniin jazzmusiikkiin. Tuloksena on raikas yhdistelmä tuoretta musiikkia, johon on kuitenkin jätetty tilaa myös jokaisen jäsenen omalle persoonallisuudelle. Pianoton kokoonpano antaa tilaa äänimaisemaan jossa kappaleiden monikerroksiset melodiat muodostuvat tekstuuriksi.

turku

The Legendary Count Basie Orchestra,Turun konserttitalo, turku4.12. Klo 19:00

The Count Basie Orchestra

Riku Niemi Orchestra

Liput 86 € / 68 €

Legendaarinen The Count Basie Orchestra konsertoi johtajanaan trumpetisti Scotty Barnhart ja solistinaan Carmen Bradford. Konsertin aloittaa 25-henkinen Riku Niemi Orchestra, ja illan pääesiintyjä nousee lavalle väliajan jälkeen.

The Count Basie Orchestraa pidetään yhtenä maailman merkittävimmistä jazzorkestereista. Pianisti ja orkesterinjohtaja William James "Count" Basien (1904–1984) vuonna 1935 perustamasta kokoonpanosta on muodostunut synonyymi erityisen laadukkaalle ja svengaavalle rytmimusiikille. Orkesterin tarina jatkuu täysin poikkeuksellisesti edelleenkin, 38 vuotta sen perustajan kuoleman jälkeen. Trumpetisti Scotty Barnhart on johtanut The Count Basie Orchestraa vuodesta 2013 alkaen. Konsertin solistiksi saapuvan Carmen Bradfordin Count Basie kiinnitti orkesterinsa vakituiseksi laulusolistiksi alun perin vuonna 1983.

Konsertin kesto on noin 2 h 30 min, sis. väliajan.