Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Greyhound jamit feat Ari Siikasaari,Hotel Arthur, helsinki29.4. Klo 18:00

Ari Siikasaari

Vapaa pääsy

Greyhoundin huhtikuun jazzjameihin 29.4. klo 18-22 saapuu vieraaksi kitaramestari Ari Siikasaari!

Ari Siikasaari tunnetaan monipuolisena muusikkona, miehenä suomalaisen musiikin takana. Vuodesta 1976 lähtien hän vaikuttanut lukuisten tunnettujen artistien, yhtyeiden ja teatteriproduktioiden sointiin.

Sibelius Akatemiassa ja Pop&Jazz Konservatoriossa sukupolvi toisensa jälkeen on Arin opastuksella päässyt käsiksi kitaransoiton saloihin

Ari Siikasaari on paitsi taitava kitaristi, myös koskettava lauluntekijä. Häneltä on vastikään, 3.4.2022 ilmestynyt tuore levy "Tämä on se laulu". Levyn nimeä kantava konsertti kuullaan Greyhoundin svengaavien jazzjamien lomassa. Saatetaanpa kitaristi nähdä myös jammaamassa kera Greyhoundin hauvalauman.

Tervetuloa kuuntelemaan ja soittamaan!

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Työväenlaulujazz: UMO Helsinki Jazz Orchestra feat. Vuokko Hovatta, Jesse Kaikuranta, Juha ViitalaPaasitorni, helsinki29.4. Klo 19:00

50-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Työväen Musiikkitapahtuma tuottaa yhteistyössä Paasitornin kanssa vapun kynnyksellä 29.4.2022 ainutlaatuisen Työväenlaulujazz-konsertin, jossa esiintyy Suomen big band -ylpeys UMO Helsinki Jazz Orchestra solisteinaan Vuokko Hovatta, Jesse Kaikuranta sekä Club for Five -yhtyeestä tuttu Juha Viitala.

Konsertissa kuullaan tunnettuja työväenlauluja uudelleen sovitettuina jazz-versioina. Solistit esiintyvät niin soolona kuin yhdessä trionakin.

Liput 29,50 Tiketti 

Konsertin järjestävät Työväen Musiikkitapahtuma & Paasitorni.