Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 28.5.

helsinki

PERUTTU/CANCELLED: Koko Jazz Festival: Aili Ikonen & Jukka Perko Avara: Dusty!,Koko Jazz Club, helsinki28.5. Klo 19:00

keikka

Tiketti auttaa lippujen takaisin lunastuksessa. 

Legendaarista suomalaista laulaja-lauluntekijä Hectoria on aina inspiroinut 1960-luvun amerikkalaisten ja brittiläisten lauluntekijöiden kädenjälki. Laulujen tulkitsijoista erityisesti Dusty Springfieldin levytykset ovat jättäneet häneen voimakkaan jäljen. Nyt nämä nostalgiset laulut saavat uuden elämän Hectorin käsissä sukeutuen suomenkielisiksi tarinoiksi, joita jazzlaulaja Aili Ikonen tulkitsee yhdessä Jukka Perko Avara -yhtyeen kanssa.
 
Aili Ikosen yhteistyö Hectorin kanssa alkoi hänen haaveestaan levyttää ensimmäiselle soololevylleen suomenkielinen versio ranskalaisen säveltäjän Michel Legrandin Oscar-ehdokassävellyksestä ”What are you doing the rest of your life?”. Tästä alkoi eri aikakausia ja musiikkityylejä edustavien taiteilijoiden yhteinen taival, joka huipentuu nyt kuultavassa konsertissa. 
 
Illan aikana kuullaan Hectorin uusia tekstejä populaarimusiikin suuriin ja myös vähemmän tunnettuihin hitteihin jazzin huippujen tulkintoina, joissa nostalgian pohjavirtauksen yllä soi jokin ennenkuulumaton ja uusi. Dusty Springfieldin tunnetuksi tekemien kappaleiden lisäksi mukana on lauluja myös muun muassa Carol Kingiltä ja Michel Legrandilta.

Aili Ikonen, laulu
Jukka Perko, saksofoni
Teemu Viinikainen, kitara
Jarmo Saari, kitara

Ovet klo 18:00
Liput 29/26€ Tiketistä

PERUTTU/CANCELLED: Dixie Club,Storyville, helsinki28.5. Klo 20:30

keikka

Torstain Dixie Clubilla esiintyvät huippubändit New Orleans Jazzin ja Dixielandin tunnelmissa.

pietarsaari

PERUTTU/CANCELLED: Valter Söderbacka + Jam Session,Black Sheep, pietarsaari28.5. Klo 21:00

keikka

Jeppis Jazzin torstaijamit Valter Söderbackan seurassa.