Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 1.5.

espoo

PERUTTU/CANCELLED: Softly, with Feeling - Peggy Lee 100 vuotta,Sellosali, espoo1.5. Klo 15:00

keikka

Tänä vuonna tulee kuluneeksi sata vuotta legendaarisen amerikkalaisen naisvokalisti Peggy Leen syntymästä. Upeaääninen Shirley Sparks ja huippumuusikoista koostuva Antti Sarpila Swing Band tulkitsevat tämän sielukkaan laulajan monipuolista tuotantoa, johon kuuluvat mm. Fever, Johnny Guitar ja Golden Earrings. Shirley Sparks ja Antti Sarpila ovat kansainvälisen tason taiteilijoita, joita yhdistää rakkaus amerikkalaiseen 1900-luvun alun classic jazziin. Sparks ja Sarpila ovat tehneet yhteistyötä mm. 1920-luvun musiikin parissa "The American Dream" -konsertissa. Softly, with Feeling -juhlakonsertissa kuullaan vivahteikkaita sävelmiä Peggy Leen laajalta uralta, Benny Goodman Orchestran big band -aikojen hiteistä hienostuneisiin balladeihin ja rytmikkäästä elokuvamusiikista sekä Peggyn omiin sävellyksiin ja muihin hänelle henkilökohtaisesti tärkeisiin lauluihin.

Liput 20 € / 15 €

tampere

PERUTTU/CANCELLED: Torvikopla Big Band ja Rehupiikles: Jatsin kutsu,Tullikamarin Pakkahuone, tampere1.5. Klo 19:00

Torvikopla Big Band

Rehupiikles

Torvikopla Big Band ja Rehupiikles lyöttäytyvät yhteen riemumieliseen vappukonserttiin. Konsertissa kuullaan rokkia, bluesia ja kaikenlaista jatsia. Rehupiikles naurattaa ja Torvikopla liikuttaa – tätä konserttia et voi ohittaa!

Torvikopla Big Band on tamperelainen nuori ja energinen big band, joka soi ilosta ja intohimosta musiikkiin sekä yhdessä tekemiseen. Soittajat ovat pääosin aktiiviharrastajia joukossaan myös musiikin ammattilaisia sekä muusikoksi opiskelevia. Torvikopla tarttuu kaikenlaiseen suomalaiseen musiikkiin rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Tästä hyvä esimerkki on 2014 julkaistu Outoon valoon -albumi, jolla tuttuja manserokkiklassikoita kuullaan big band -tulkintoina.

Rehupiikles on Jalasjärveltä ponnistanut huumoripitoinen rock'n'roll-jazz-kantri-blues-kansanmusiikkiyhtye, jonka musiikki ja show saavat haurankaivajankin nauramaan. Rehujen monet jazz- ja soul-helmet ovat innoittaneet suomalaisia jo 30 vuoden ajan eikä bändin vaikutusta suomalaisten jazz- ja soul-musiikin tuntemukseen sovi vähätellä. Rehupiikles julkaisi ensimmäisen levynsä Noiruttu Pohojam'maa vuonna 1995. Levyltä löytyvät mm. superhitit Ylihärmä ja Som'muv'velii. Viimeisin albumi, Ilimastom'muutos ilmestyi syksyllä 2019.