Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Tiistai 19.5.

helsinki

Elifantree - Jazz'n'Jam,Virtuaalinen Malmitalo, helsinki19.5. Klo 19:00

keikka

Jazz'n'Jam -sarjan kevään teemana ovat jazz-trion monet muodot.

Elektro-akustisesti kokeellista jazzmusiikkia luova Elifantree on laulun, saksofonin ja rumpujen päälle rakentuva trio, joka laajentaa äänimaailmaansa värikkäällä kirjolla soittimia. Elifantreen musiikkia on verrattu Pablo Picasson, Charlie Chaplinin ja David Lyncin töihin, runsaudensarveen, mystiseen satumetsään ja ties mihin - mutta ennen kaikkea kyse on kolmen taiteilijan näkemyksestä siitä mitä jazzmusiikki voi tänä päivänä olla. Yhtyeen tavaramerkkejä ovat elastiset groovet, mielikuvitukselliset äänimaailmat sekä virtuoottiset improvisaatiot. Elifantree on keikkaillut ahkerasti yli kymmenen vuoden ajan ympäri maailmaa ja julkaissut viisi kriitikoiden ylistämää albumia. Keväällä 2020 Elifantreelta ilmestyy levyllinen uutta musiikkia, jota tahdittaa kahdeksan erimaalaista huippurumpalia!

Elifantree: Anni Elif, Pauli Lyytinen, Olavi Louhivuori, Joonas Saikkonen

Keikka siirtyy verkkoon koronavirustilanteesta johtuen!

Virtuaalinen Malmitalo ja Tiivistämö toteuttavat keikasta suoran verkkolähetyksen Helsinki-kanavalla alkuperäiseen tapahtuma-aikaan. Lähetys on katsojille maksuton. Lähetystä pääsee seuraamaan Helsinki-kanavasta.

Streami on katsottavissa myös Malmitalon Facebook-sivun kautta. Lähetys alkaa lyhyellä haastattelulla ja ennakkotunnelmilla klo 18.50, itse keikka starttaa klo 19.00.

Rahojen palautuksen jo ostetuista lipuista voi hakea tästä linkistä 31.5.2020 mennessä: web.lippu.fi/palautus
Ostetuista lipuista hyvitetään lipun hinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.