Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

SIIRTYY/POSTPONED: Nate Wooley Columbia Icefield (US),G Livelab, helsinki27.5. Klo 20:00

Nate Wooley (www)

keikka

Konsertti siirtyy vallitsevan koronavirusepidemian vuoksi. Järjestäjä selvittää keikan siirtämisen mahdollisuutta, mutta toistaiseksi korvaavaa esiintymispäivää ei ole vielä tiedossa. Järjestäjä tiedottaa tilanteesta lisää mahdollisimman pian.

Jos keikan siirtäminen onnistuu, jo ostetut ennakkoliput käyvät uudelle keikalle sellaisenaan. Voit myös vaihtaa konserttilipun G Livelab Helsingin lahjakorttiin. G Livelab tarjoaa tällöin jokaista ostettua konserttilippua kohden lahjakorttikoodin, jolla saa lunastettua minkä tahansa G Livelab Helsingin myöhemmän konsertin lipun maksutta verkkokaupassamme. Lisäksi voit halutessasi pyytää rahojen palautusta. Mikäli haluat vaihtaa keikkalipun lahjakorttiin tai pyydät rahojen palautusta, G Livelab pyytää olemaan yhteydessä sähköpostitse: support@livelaboratorio.fi.
Mikäli olet ostanut konserttilippusi Tiketistä tai Lippupisteestä, ole yhteydessä suoraan palveluntarjoajaan. Lisätiedot: www.tiketti.fi / www.lippu.fi.

Yhdysvaltalaisen trumpetistin ja säveltäjän Nate Wooleyn uusin albumi Columbia Icefield tutkailee ihmisen ja luonnon suhdetta yhtyeen nimeenkin päätyneen Rocky Mountains -vuoriston suurimman jäätikön kuvallistamana. Yhtyeen elektronisin sävyihin laajennettu free jazzin sointi on mietiskelevää ja seesteistä, puhuttelevaa ja henkilökohtaista. Columbia Icefieldiä tulkitsee Nate Wooleyn rinnalla pedal steel -kitaristi Susan Alcorn, sähkökitaristi Mary Halvorson ja rumpali Ryan Sawyer.

Nate Wooley, trumpetti / Susan Alcorn, kitara / Mary Halvorson, kitara / Ryan Sawyer, rummut & laulu

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

PERUTTU/CANCELLED: Koko Jazz Festival: KJC Guitar SpecialKoko Jazz Club, helsinki27.5. Klo 19:00

keikka

Tiketti auttaa lippujen takaisin lunastuksessa. 

Jatkuvasti toivottu KJC Guitar Special Koko Jazz Festivalilla! Varre Vartiainen, Timo Kämäräinen ja Marzi Nyman tuovat kitaransa, pedaalinsa ja valloittavat persoonansa kotipesään Koko Jazz Clubille. Miehet tarjoilevat kitaramusiikin klassikoita ja omia sävellyksiään. Rytmisektiota tähdittää isolla kokemuksella Jukkis Uotila, basson varressa Timo Hirvonen.

Varre Vartiainen, kitara
Timo Kämäräinen, kitara
Marzi Nyman, kitara
Jukkis Uotila, rummut
Timo Hirvonen, basso

Ovet klo 18:00
Liput 27/24€ Tiketistä

PERUTTU/CANCELLED: Koko Jazz Festival: JAMU RY Jamit Tähtivieraana Manuel DunkelKoko Jazz Club, helsinki27.5. Klo 15:00

Tiketti auttaa lippujen takaisin lunastuksessa. 

Jazzmuusikot Ry yhteistyössä Koko jazz Clubin kanssa järjestää vuonna 2020 teemoitetun sarjan jameja. Lavalla isännöi / emännöi valitun teeman asiantuntija. Teemana voi olla tunnettu jazzartisti, hänen tuotantonsa, tai teema voi keskittyä tiettyyn levytykseen.

Kerromme illan ohjelmistosta osan etukäteen, jotta pääset tutustumaan, minkä suosikkisävelmän haluat tulla jammailemaan hyvässä seurassa. Voit siis tulla mukaan vaikka yhteen biisiin!
Jamien tarkoitus on lisätä yhteisöllisyyttä, vaihtaa kokemuksia lavalla ja lavan ulkopuolella ja syventää osaamistaan rakkaan asian parissa.

27.5. Koko Jazz Club, osana Koko Jazz Festivalia klo 21:00.

Teemana levytys John Coltrane: Blue Train, illan tähtivieraana saksofonisti Manuel Dunkel

John Coltranen levytys Blue Train on yksi jazzmuusikoiden kestosuosikeista. 

Saksofonisti Manuel Dunkel ottaa levyn sävelmät käsittelyyn kanssasi ensimmäisten Koko Jazz Festivalien juhlajameissa keskiviikkona 27.5.20. klo 21:00.

Blue Train
Moment´s Notice
Locomotion
I´m Old Fashioned
Lazy Bird

Oletko kiinnostunut osallistumaan Jazzmuusikot Ry:n toimintaan?

Tule tapaamaan kollegoita, hengaamaan ja soittamaan!

Valitsesi mieleisesi, ja tule jammailemaan!
Liput ovelta 10 e.
Jammailijoille vapaa pääsy
Ovet auki edellisen konsertin päätyttyä, viim. 20:45.

PERUTTU/CANCELLED: Koko Jazz Festival: Kari Ikonen Solo PianoKoko Jazz Club, helsinki27.5. Klo 16:00

keikka

Tiketti auttaa lippujen takaisin lunastuksessa. 

Pianisti Kari Ikonen on kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaisia jazzmuusikoita 2000-luvulla. Ikonen on ollut Koko Jazz Clubin kantavia voimia alusta saakka. On ilo ja kunnia esitellä kymmenvuotisjuhlakonsertissa pianisti Kari Ikonen!

Steinway & Sons D 274 – flyygeli. Se antaa pianistiemme parhaimmistolle mahdollisuuden täydelliseen tulkintaan.

KJC Solo Piano – sarja
Taidemuodosta riippumatta yksin esiintyminen on kuninkuuslaji. Haastamme taiteilijat päivittämään näkemystään omasta solopianismistaan.
KJC Solo Piano-sarjan konserteissa pianisti on salin keskellä ja yleisö ympäröi taiteilijaa.  Pianismin hienoudet välittyvät akustisesti intiimissä asettelussa.

Ovet klo 15:00
Liput 18/15€ Tiketistä

PERUTTU/CANCELLED: TRIBUTE TO RAT PACK: NAT NEWBORN TRIOStoryville, helsinki27.5. Klo 20:30

keikka

Vapaa pääsy

Tribute to Rat Pack -illoissa kuullaan Rat Pack -hengen mukaan mm. Frank Sinatran, Sammy Davis Jr:n ja Dean Martinin tunnetuksi tekemiä kappaleita sekä muita amerikkalaisen laulukirjan ikivihreitä.