Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Panurama-klubin jouluspecial: Seimiyö-konsertti,Kansallisteatterin Lavaklubi, helsinki13.12. Klo 19:00

keikka

Panurama-klubin jouluspecial: Seimiyö-konsertti, vieraina Johanna Iivanainen, Mikko Iivanainen, Maria Kalaniemi ja Timo Alakotila
pe 13.12.2019 klo 19

Parhaillaan tauolla olevat, vibrafonisti Panu Savolaisen isännöimät Panurama-klubit palaavat Lavaklubille yhden illan ajaksi joulukuussa, kun Savolainen saa seuraansa neljä lempimuusikkoaan. Panurama-klubeilla aiemminkin vierailleet duot Johanna Iivanainen & Mikko Iivanainen sekä Maria Kalaniemi & Timo Alakotila ovat jo muutaman vuoden ajan yhdistäneet voimansa Seimiyö-joulukonsertissa, joka kuullaankin nyt Panu Savolaisen vibrafonin kera. Tommy Tabermanin runon mukaan nimetty koskettava konserttikokonaisuus siirtää ajatukset pois arkisista aherruksista ja välittää joulurauhaa jokaisen kuulijan mieleen.

Johanna Iivanainen, laulu
Mikko Iivanainen, kitara
Maria Kalaniemi, haitari ja laulu
Timo Alakotila, piano
Panu Savolainen, vibrafoni ja isännöinti

Liput 20 €, ennakkoon Kansallisteatterin lippumyymälästä (p. 010 733 1331)

 

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Metropolia Big Band - Svengaavaa jouluaArabiasali, helsinki13.12. Klo 19:00

Metropolia Big Band

keikka

Kapellimestari Antti Rissanen ja Metropolia Big Band johdattavat joulutunnelmaan joulunajan svengaavimmassa koko perheen konsertissa. Ohjelmassa on rakastettuja jouluisia evergreenejä ja jazzikkaita versiota tutuista joululauluista. Ja myös yleisö pääsee laulamaan big bandin säestyksellä! Laulusolistit Kristiina Laiho, Janne Kovanen ja Klaara Koivunen.

Liput: 5/10 euroa
Arabiasali, Arabiankatu 2, Helsinki 56

Hietsu Is Happening! - JoulutarinoitaHietsun Paviljonki, helsinki13.12. Klo 19:00

Antti Lötjönen

Mikko Innanen

Iro Haarla

Petri Kumela

Vesa Vierikko

Tuuli Lindberg

keikka

Poikkitaiteellisen tapahtumasarjan jouluspesiaalissa luvassa on kokonaiselämys, jossa mm. Anton Tsehovin joulukertomus herätetään henkiin pimenevässä Lucian päivän illassa. Hietsun Paviljongin tunnelmallisen vanhan puurakennuksen oveen on naulattu uudet teesit ja sisätiloissa jatketaan musiikillisesti hengellisellä tiellä.

Kuraattorit kitaristi Petri Kumela, basisti Antti Lötjönen ja saksofonisti Mikko Innanen ovat kutsuneet vieraikseen huiput niin teatterin, klassisen musiikin kuin jazzin saralta: näyttelijä Vesa Vierikon, sopraano Tuuli Lindebergin ja pianisti, harpisti ja säveltäjä Iro Haarlan.

Hietsun Paviljonki (Hiekkarannantie 9)
Liput ovelta 15€