Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

David Murray Quartet & Saul Williams (US),Sellosali, espoo15.2. Klo 19:00

David Murray Quartet (www)

Saul Williams (www)

keikka

Saksofonisti-säveltäjä David Murray on ollut todistamassa jazzin historiaa. Jo 1970-luvulla New Yorkissa huipulle noussut Grammy-voittaja Murray on luonut urallaan hämmästyttävän määrän monipuolista musiikkia. Runoilija-näyttelijä-laulaja Saul Williams on yksi omaperäisimpiä ääniä vaihtoehto-hiphopin saralla. Yhdessä he rakentavat uniikin illan, missä jazzmusiikki ja spoken word -kerronta kohtaavat. Kesto 1 h 30 min, ei väliaikaa Liput alkaen 28/20 € + toimitusmaksu, Lippupiste
Lisätiedot englanniksi:

Esiintyjät:
David Murray (tenorisaksofoni, bassoklarinetti), Saul Williams (spoken words), Jaribu Shahid (basso), Orrin Evans (piano), Nasheet Waits (rummut)

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

David Murray Quartet & Saul WilliamsSellosali, espoo15.2. Klo 19:00

David Murray (www)

Saul Williams (www)

keikka

Saksofonisti-säveltäjä David Murray on ollut todistamassa jazzin historiaa. Jo 1970-luvulla New Yorkissa huipulle noussut Grammy-voittaja Murray on luonut urallaan hämmästyttävän määrän monipuolista musiikkia. Runoilija-näyttelijä-laulaja Saul Williams on yksi omaperäisimpiä ääniä vaihtoehto-hiphopin saralla. Yhdessä he rakentavat uniikin illan, missä jazzmusiikki ja spoken word -kerronta kohtaavat. Konsertti on osa helmikuussa julkaistavan Blues for Memo -levyn julkaisukiertuetta ja kokoonpanon ainoa esiintyminen Suomessa.

David Murray (tenorisaksofoni, bassoklarinetti)
Saul Williams (spoken word)
Jaribu Shahid (basso)
Orrin Evans (piano)
Nasheet Waits (rummut)

Kesto 1 h 30 min, ei väliaikaa
Liput alkaen 28/20 € + toimitusmaksu