Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 10.1.

helsinki

MOTSTRÖM Quintet Rytmihäiriöklubilla,Ravintola Juttutupa, helsinki10.1. Klo 21:00

Harri Sjöström – saksofonit

Libero Mureddu – piano

Emilio Gordoa – vibrafoni

Teppo Hauta-aho – basso

Janne Tuomi – rummut

pori

Validi Karkia: Sole Azul,Porin kaupunginkirjasto, pori10.1. Klo 19:00

Sole Azul (www)

keikka

Validi Karkia aloittaa uuden vuoden näyttävästi tuoreen Sole Azul tango/jazz-trion Porin debyyttikeikalla. Triossa vaikuttavat mm. Jaakko Laitisen, Yonan, Raoul Björkenheimin, Joose Keskitalon yhtyeistä ja omista Mopo, Magnetia ja Koutus -yhtyeistä tutut huiput harmonikansoittaja Harri Kuusijärvi, saksofonisti Pauli Lyytinen ja basisti Eero Tikkanen. 

Kun varkaat veivät soittimet Azulin kaupungissa Argentiinassa, päätti Harri Kuusijärvi viedä tangon ja tehdä siitä omansa. Syntyi Sole Azul. Sole Azul on keväällä 2017 perustettu trio, joka repii tangon juuriltaan ja istuttaa sen pohjoiseen ikiroutaan. Yhtye esittää jazzmusiikista tutuin tyylikeinoin itse säveltämäänsä tangovaikutteista musiikkia sekä sovituksia suomalaisista ja argentiinalaisista tangoista. Yhtyeen esikoisalbumi julkaistaan kesällä 2018.

Harmonikkataiteilija Harri Kuusijärvi on tunnettu virtuoottisesta soittimen käsittelystään ja monipuolisuudestaan. Kuusijärvi on mm. kantaesittänyt lukuisia harmonikalle sävellettyjä nykymusiikkiteoksia, esiintynyt vuosia Yonan ja Jaakko Laitisen kanssa ja ollut omalla Koutus-yhtyeellään maailmanmusiikkilistojen kärkipaikoilla. Vuoden 2017 Pori Jazzin Ted Curson -palkinnon saanut saksofonisti-säveltäjä Pauli Lyytinen on tullut tunnetuksi mm. yhtyeistään Elifantree, Pauli Lyytinen Machinery, Pauli Lyytinen Magnetia Orkesteri, Equally Stupid ja Raoul Björkenheim eCsTaSy. Eero Tikkanen on yksi Suomen jazzkentän kysytyimpiä basisteja, joka tunnetaan mm. yhtyeistä Mopo, The Mystic Revelation of Teppo Repo, Mikko Innanen 10+ ja Joose Keskitalo.

Harri Kuusijärvi, harmonikka
Pauli Lyytinen, saksofoni
Eero Tikkanen, kontrabasso

Showtime klo 19.00, ovet klo 18.30
Liput 15€ (Ennakkotiedustelut 044-2409358, kukkesand at hotmail.com)
Konsertti ovat ikärajaton. Ilmainen kahvitarjoilu. 
Järjestää Validi Karkia -klubi.

Sole Azul - Mielen laulu: https://www.youtube.com/watch?v=jIVbmoky0Pw  
Sole Azul - Alaovella: https://www.youtube.com/watch?v=L49kN9yvP5k  

https://www.facebook.com/soleazulband/
https://www.paulilyytinen.com 
https://www.harrikuusijarvi.com/