Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

SunJazz: Vid Šketa Quartet,Tenho Restobar, helsinki10.3. Klo 19:00

Vid Šketa Quartet

Vapaa pääsy

Vid Šketa on nuori nouseva trumpetisti Sloveniasta, jonka kotipaikka on tällä hetkellä Pariisissa. Šketan debyyttilevynsä First Step julkaistiin keväällä 2024 Ajabu! Records.

Šketa aloitti jazzin opiskelun hyvin nuorena ja on siitä lähtien sukeltanut jazzin taiteeseen useiden opettajien ja muusikoiden ohjauksessa, mukaan lukien Igor Matković, Manuel Dunkel, Jukka Eskola, Jukkis Uotila, Jussi Lehtonen, Chuck Israels, Aaron Goldberg, Tim Hagans, Joe Magnarelli, Byran Davis, Philip Dizack. Šketa opiskeli Ljubljanan konservatoriossa ja suoritti jazzmusiikin kandidaatin tutkinnon Sibelius-Akatemiassa Helsingissä. Vuosinaan Suomessa ja Sloveniassa Vid teki yhteistyötä näiden alueiden merkittävimpien big bandien, Radio ja TV Big Band Slovenian, UMO Jazz Orchestran, Euroradio Jazz Orchestran, Espoo Big Bandin kanssa. Lisäksi hän on työskennellyt esiintyvänä muusikkona useissa pienemmissä ryhmissä, joissa on mukana useita maailmanlaajuisesti tunnettuja ja menestyneitä muusikoita.

Vuodesta 2023 lähtien Vid on asunut Pariisissa, soittaen ja esiintynyt ranskalaisten huippumuusikoiden, kuten Alain Jean-Marien, David Sauzayn, Paul Morvanin ja Clement Trimouillen kanssa.

Vid Šketa - trumpet
Riitta Paakki - piano
Mikael Saastamoinen - bass
Okko Saastamoinen - drums

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.