Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstain jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Mikko Pettinen,Ravintola Poppari, jyväskylä19.10. Klo 19:00

keikka

Liput 15/10€

Lokakuun jazzklubien solistivieraana kuullaan maan loistavampiin trumpetisteihin lukeutuvaa Mikko Pettistä. Suvereeni virtuoosi tarjoilee Jazz Jkl Collectiven kanssa laajan, instrumenttinsa pioneereille omistetun tribuutin.

Useasti palkittu trumpetisti Mikko Pettinen on johtanyt omia kokoonpanojaan sekä toiminut musiikin kentällä myös säveltäjänä, sovittajana, multi-instrumentalistina ja kapellimestarina niin jazzin, soulin, hiphopin kuin laulumusiikinkin parissa. UMOn trumpettisektiossa vakituisesti vuodesta 1998 soittanut Pettinen on ollut mukana kymmenillä levyillä, mm. Anssi Kelasta Palefaceen ja Redramasta Kerkko Koskinen Kollektiiviin. Muusikon tämän hetken aktiivisimpia kokoonpanoja ovat mm. Funky Finns ja Helsinki–Cotonou Ensemble.

Jazz Jkl Collectiven solistivieraana Pettinen tekee tribuutin omille suosikkitrumpetisteilleen. Luvassa on Clifford Brownin, Miles Davisin, Freddie Hubbardin ja Kenny Dorhamin levyttämiä bebop-, cool jazz- ja hard bop -aikakausien klassikoita 1940–60 luvulta. Näiden lisäksi Pettinen tulkitsee Chet Bakeria myös laulaen.

Mikko Pettinen – trumpetti
Tuomas Paukku – kitara
Samuli Mikkonen – piano
Pekka Törmänen – basso
Kasper Halttunen – rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa jyväskylä

Ei muita keikkoja.