Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

OMJ Jazz & Etno: F# feat. Pepa Päivinen,RioLive, oulu17.10. Klo 19:00

keikka

Liput 20 € / 11 € / 8 €

Improvisaatioryhmä F# feat. Pepa Päivinen on jännittävä live-esitys. Neljä arvostettua ja palkittua säveltäjää/muusikkoa kohtaa lavalla ja luo spontaanisti jännittäviä äänimaisemia, tiukkoja grooveja, kauniita melodioita ja kiehtovia tekstuuria. Usein heidän konserttinsa ovat täysin improvisoituja, mitään valmisteluja tai sopimuksia ei tehdä etukäteen. Toisinaan pianisti Sid Hille saattaa lipsauttaa mukaan sävellyksiä spontaanisti.

F# konsertin tärkein piirre on raikkaus. Yleisö pidetään jännityksessä, ja muusikot itse ovat jatkuvasti varuillaan − mitä tahansa saattaa tapahtua, ja sitten se tapahtuu. F#:n konsertti on luova ja ennalta-arvaamaton prosessi, joka yllättää ja inspiroi sekä kuuntelijoita että muusikoita.

Suomalainen saksofonilegenda Pepa Päivinen liittyi F#:n toiseen julkaisuun Scientifically proven and clinically tested. LP/CD julkaistiin keväällä 2022 saaden viiden tähden arvostelut. Tätä musiikkia esitetään yhtyeen Jazzliiton kiertueella syksyllä 2023 − raikasta, yllättävää, jännittävää ja kaunista.

Keikat samana päivänä kaupungissa oulu

Ei muita keikkoja.