Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Turku Jazz Stream Festival – Henri Mäntylä Trio feat. Gunu Karjalainen, Kaisa Mäensivu Trio & Iiro Rantala Flock,Keikalla.fi, online6.3. Klo 17:00

Henri Mäntylä Trio

Kaisa Mäensivu Trio

Iiro Rantala Flock

keikka

Klo 17.00 Turku Jazzin vuoden artisti 2021: Henri Mäntylä Trio feat. Gunu Karjalainen

Henri Mäntylä – piano
Juho Kivivuori –basso
Jussi Lehtonen – rummut
Mikko ”Gunu” Karjalainen – trumpetti

Turku Jazz Festivalin vuoden artistin, pianisti Henri Mäntylän tuore trio esittää Mäntylän sävellyksiä, joissa jazzmusiikin perinne ja svengaava sielukkuus ovat vahvasti läsnä.


Klo 18.00 Turku Jazz Talk

Mitä kuuluu suomalaiselle jazzille vuonna 2021? Keskustelemassa Suomen Jazzliiton toiminnanjohtaja Maria Silvennoinen ja Jazz City Turku ry:n toiminnanjohtaja Jussi Fredriksson.


Klo 19.00 Kaisa Mäensivu Trio (FI/US)

Kaisa Mäensivu – basso ja laulu
Severi Pyysalo – vibrafoni
Joe Peri (US) – rummut

Kansainvälisesti maineikkaan nuoren polven basisti Kaisa Mäensivun kokoamassa huipputriossa soittavat newyorkilaisrumpali Joe Peri sekä maailman parhaisiin vibrafonisteihin lukeutuva Severi Pyysalo. Kolmen huippumuusikon taidot yhdistyvät kokonaisuudeksi täynnä svengaavaa hyväntuulisuutta. Yhtye juhlii konsertissa esikoisalbuminsa ”Hand Picked” -julkaisua!


Klo 20.30 Iiro Rantala Flock

Iiro Rantala – piano
Maja Mannila – laulu, kosketinsoittimet
Johannes Granroth – basso
Severi Sorjonen – rummut

Heittäytyvä, nerokas ja kunnianhimoinen jazzin edistäjä, Iiro Rantala, on aina ylittänyt genrerajat hymyillen, niin myös uuden ja energisen kvartettinsa kanssa! Flock sekoittaa Suomen kansainvälisesti tunnetuimman jazzpianistin soppaan hyppysellisen milleniaalista tuoretta näkemystä sekä kauhallisen nuorta voimaa.

Liput: lippu.fi/turkujazzstream
Lauantailippu 9,90 € / Kolmen päivän festivaalipassi 27,90 €
 
Torstain, perjantain ja lauantain maksulliset iltakonsertit kuvataan suorana lähetyksenä Turun Logomosta ja ne näkyvät Keikalla.fi -palvelussa. Osta lippusi osoitteesta lippu.fi/turkujazzstream. Onnistuneen oston jälkeen saat pääsylippukoodin ja ohjeet sen lunastamiseen. Osta lippusi hyvissä ajoin, jotta ehdit tutustua palvelun käyttöön!
 
Katso koko festariohjelma: www.turkujazz.fi

Keikat samana päivänä kaupungissa online

Turku Jazz Stream Festival – Jazz For Kids: Trio JazzkamelitFacebook Live, online6.3. Klo 11:00

Trio Jazzkamelit

keikka

Mirja Mäkelä – laulu
Mikko Pettinen – trumpetti, piano
Vesa Ojaniemi – kontrabasso, efektit

Lauantain aamupäivässä tarjoillaan jazzia koko perheelle! UMOsta ja Mikko Pettinen Why Not -yhtyeestä tutut trumpetisti Mikko Pettinen ja basisti Vesa Ojaniemi värittävät soittimiaan efektien ja sämplereiden avulla luoden uutta ja jännittävää sointimaailmaa, ja yllättävät kuulijoiden lisäksi myös itsensä. Trio Jazzkamelien laulusolistina toimii upea Mirja Mäkelä, joka tulkitsee vauhdikkaasti niin jazziksi muunnetut lastenlaulut kuin trion omatkin biisit, joista tulevana hittinä mainittakoon Ojaniemen uusin sävellys Housuvaippa.

Keikka näkyy viikon ajan osoitteessa facebook.com/turkujazzfestival/live.

Turun jazzkulttuuria voi tukea kannatuslipuin osoitteessa lippu.fi/turkujazzstream.

Katso koko Turku Jazz Stream Festivalin koko ohjelma: www.turkujazz.fi