Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 23.1.

helsinki

Django Collective Helsinki feat. Antti Sarpila,Juttutupa, helsinki23.1. Klo 21:00

keikka

Django Collective Helsinki on vuonna 2011 toimintansa aloittanut akustinen swing-yhtye, jonka ydinryhmä koostuu monissa liemissä keitetyistä ammattimuusikoista. Ryhmä on keikkaillut aktiivisesti festivaaleilla, klubeilla, yksityisjuhlissa ja on pääkaupungissa tunnettu järjestämistään erityisen lämminhenkisistä, jo stadilaiseksi ilmiöksi muodostuneista jami-illoistaan. Vanhaa, juurevaa ja hyväntuulista gypsy swingiä Django Reinhardtin ja Stéphane Grappellin tyyliin 1930-50 -luvuilta.

Antti Sarpila (s. 1964) on yksi harvoja kansainvälisesti tunnettuja jazzmuusikoitamme. Kotimaa on edelleen Suomi, mutta estradina koko maapallo. Antti on nykyään kysytty solistivieras jazzympyröissä eri puolilla maailmaa. Antti on uransa aikana esiintynyt lukuisilla jazzfestivaaleilla sekä yksittäisissä konserteissa eri puolilla Eurooppaa, Yhdysvaltoja, Aasiaa aina Australiaa myöten.

Laura Airola - viulu 
Aki Hauru - kitara 
Kimmo Iltanen - kitara 
Tomi Kettunen - kitara 
Joonas Tuuri - basso 
Antti Sarpila - klarinetti 
Tia Cohen - laulu

Vapaa pääsy!

Jeff Parker and The New Breed (US),G Livelab, helsinki23.1. Klo 20:00

keikka

Tortoise-yhtyeestä tuttu kitaristi-säveltäjä Jeff Parker palaa G Livelabiin The New Breed -kokoonpanonsa kera. Parker tunnetaan monipuolisena muusikkona, joka on vaikuttanut uransa varrella niin jazzin, post-rockin kuin kokeellisen musiikin parissa. International Anthemin vuonna 2016 julkaisema The New Breed -albumi esitteli kiehtovan kokonaisuuden, jonka hiphopilla kyllästettyä nykyjazzia voisi hyvinkin kuvailla "psykedeeliseksi soul jazziksi".

pietarsaari

Marcus Söderström + Jam Session,Black Sheep, pietarsaari23.1. Klo 21:00

keikka

Torstaijamit Marcus Sörderströmin seurassa.

Marcus Söderström - basso
Charlotte Kerbs - laulu
Rickard Slotte - trumpetti
Patrick Wingren - piano
E-H Lillkung

Vapaa pääsy!