Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 4.1.

helsinki

Duo Anni Elif & Seppo Kantonen, Tuomas Paukku Solo,Voodoo Music Club, helsinki4.1. Klo 20:00

keikka

ANNI ELIF & SEPPO KANTONEN DUO

Anni Elif, laulu
Seppo Kantonen, piano

Laulaja Anni Elif (s.1986) ja pianisti Seppo Kantonen (s.1963) ovat kaksi tinkimätöntä oman tien kulkijaa. Taiteilijoiden ensimmäinen musiikillinen kohtaaminen tapahtui Pori Jazz -festivaaleilla 2017, jolloin myös ajatus duosta syntyi. Duon sävellykset ovat saaneet inspiraatiota runoudesta, ja konsertissa kuullaan laulua sekä suomeksi että ruotsiksi. Myös sanaton laulu ja improvisaatio ovat suuressa roolissa. Luova kaksikko seikkailee runsaiden äänikudosten maailmassa, jossa herkkyys ja voimakkuus lyövät kättä.


TUOMAS PAUKKU SOLO

Keväällä 2018 jazzkitaristi Tuomas Paukku alkoi työstää pitkään suunnittelmaansa soolokitarakokonaisuutta. Alati elävän ja kehittyvän teoksen tarkoituksena on tutkia, kokeilla ja laventaa puoliakustisen kitaran mahdollisuuksia sooloinstrumenttina sävellyksen, improvisaation, soittotekniikoiden ja elektroniikan keinoin. Sen tyylikirjo ulottuu pohjoismaisesta jazzilmaisusta taidemusiikin postmoderneihin kulmauksiin.


Konsertti alkaa Hard Rock Housessa klo 20.00

Liput 12,50 / 15 €

Tuomo Prättälä Trio feat. Verneri Pohjola,G Livelab, helsinki4.1. Klo 20:00

keikka

Loistavana jazzpianistina ja sielukkaana laulajana tunnettu Tuomo Prättälä esittää kappaleita 'suuresta amerikkalaisesta laulukirjasta' ja sen ulkopuolelta. Jaska Lukkarisen ja Ville Herralan kanssa muodostettu trio seikkailee perinteikkään svengin ja vapaasti virtaavan modernin jazzin raja-alueilla. G Livelab -keikan erikoisvieraana nähdään trumpetistitähti Verneri Pohjola.

Tuomo Prättälä, laulu & piano / Ville Herrala, basso / Jaska Lukkarinen, rummut / Verneri Pohjola, trumpetti