Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Jazz & Dance: Sami Saikkonen & Arttu Takalo Quartet,Koko Jazz Club, helsinki12.6. Klo 20:00

keikka

Koko Jazz Club tuo sykettä Stadiin uudella Jazz & Dance -sarjallaan, jonka korkkaa valloittava Sami Saikkonen & Arttu Takalo Quartet feat. Mikko Innanen.

Jazz & Dance antaa mahdollisuuden jorata maamme huipputanssijoiden seurassa huikeiden jazzmuusikoiden liveaktiin. Voit myös tulla lepuuttamaan silmää ja korvaa pöydän ääreen. Rentoa eventtiä emännöi tanssitaiteilija Wilma-Emilia Kuosa. Wilma-Emilian sanoin: "Come jazz your heart out!"

Pitkän uran Suomen Kansallisbaletissa luonut tanssija Sami Saikkonen tunnetaan myös koreografina, näyttelijänä ja ohjaajana. Saikkonen on kannustanut ihmisiä tuomaan lahjakkuutensa esille niin telkkarissa Talent-tuomarina kuin useiden tanssitapahtumien raadissa, viimeisimpänä SIB DANCE-tanssikilpailun päätuomarina.

Hien pintaan tanssijoille tuo vibrafonisti Arttu Takalon nelikko.

Arttu Takalo, vibrafoni
Mikko Innanen, saksofoni
Timo Hirvonen, basso
Mika Kallio, rummut

Liput 15/10 €
Ovet auki klo 19

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Afrojazz ClubKorjaamo, helsinki12.6. Klo 21:00

keikka

Afrojazz Clubilla jälleen tiukkaa afromeininkiä!

The Afrojazz Group tarjoilee afrofunkia, afrobeatia, afrojazzia, vastustamattoman tanssittavaa beatia ja virtuositeettiä. Erikoisvieraana häikäisevä benininiläis-suomalainen perkussioryhmä WHY NOT?

VJ Klaustrofobia
Art by Alvar Gullichsen
Poetry by Matthew John
klo 21-02
K-18

Kuvataiteilija-muusikko Alvar Gullichsenin ja muusikko-tuottaja Marko Roinisen 2013 perustamassa Afrojazz Clubissa yhdistyvät livemusiikki kuva- ja videotaiteeseen. Musiikilliset lähtökohdat ovat länsiafrikkalaisessa kulttuurissa, afroamerikkalaisessa jazztraditiossa ja maailmanmusiikissa.

Liput ennakoon 6 € / ovelta 8 € Korjaamolaiset 5 € / ovelta 7 €