Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

KJC IISALMI STREAM: JOONATAN RAUTIO TRIO,KJC Iisalmi, online28.5. Klo 19:00

keikka

Liput 4,90€ + toim.kulut / kannatuslippu 20€ + toim.kulut

Saksofonisti Joonatan Rautio konsertoi omalla triollaan uusia sävellyksiään. Virtuoosi tuo mukanaan kontrabasisti Joonas Tuurin sekä rummuissa kuullaan professori Jukkis Uotilaa.

Joonatan Rautio, saksofoni
Joonas Tuuri, basso
Jukkis Uotila, rummut

Keikat samana päivänä kaupungissa online

SJO-klubi: Up and Down – Mannila & LouhivuoriMusiikkiteatteri Kapsäkki, online28.5. Klo 19:00

keikka

Soulia, jazzia, hip hoppia ja R&B:tä! Yhdistelmä tätä kaikkea on luvassa, kun Sointi Jazz Orchestra syventyy kahden upeaäänisen laulaja-säveltäjän groovaavaan musiikkiin. Säkenöivät laulajatähdet Maja Mannila ja Hilkka Louhivuori tulkitsevat konsertin solisteina omia sävellyksiään juuri tätä iltaa varten tehtyinä sovituksina.

“Minulle on tärkeää, että vapaus ja hauskanpito ovat läsnä musiikin luomisessa ja soittamisessa. Olen aina haaveillut, että saisin joskus esittää musiikkiani ison orkesterin kanssa.” -Maja Mannila

Savoy JAZZFest 2021: Jukka Linkola & UMO Helsinki – The TentetSavoy-teatteri, online28.5. Klo 19:00

keikka

Liput: Peruslippu 15 €, kannatuslippu 27 €, festivaalipassi 30 € (sis. kaikki kolme striimikonserttia), festivaalipassi kannatus 50 € + toim. maksut

Festivaalin aloittaa Jukka Linkolan The Tentet -konsertti. The Tentet -levyn julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi 27 vuotta. Tentetin alkuperäisjäsenistä mukana ovat Markku Kanerva, kitara, ja Mongo Aaltonen, perkussiot. Heidän lisäkseen yhtyeeseen kuuluu myös Jaska Lukkarinen, rummut, Jouni Järvelä ja Manuel Dunkel, saksofoni, Kasperi Sarikoski, pasuuna, Teemu Mattsson, trumpetti, Vesa Ojaniemi, basso ja Seppo Kantonen, koskettimet. Savoy JAZZFestissa kuultavan kokoonpanon on rakentanut UMO Helsinki Jazz Orchestra. Konsertin kapellimestarina ja pianistina toimii säveltäjä-taiteilijaprofessori Jukka Linkola.