Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 27.1.

helsinki

PERUTTU/CANCELLED: Iiro Rantala Flock,G Livelab, helsinki27.1. Klo 19:00

Iiro Rantala Flock (www)

KONSERTTI SIIRTYY

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on linjannut että yleisötilaisuuksia koskevia rajoituksia jatketaan Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella tammikuun loppuun asti. Kaikki yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on HUSin alueella kielletty.

Näin ollen myös G Livelab Helsingissä tammikuussa järjestettäväksi suunniteltu Iiro Rantala Flock -konsertti joudutaan siirtämään. Korvaavaa keikkapäivää etsitään parhaillaan. Jo ostetut ennakkoliput käyvät siirtyvään konserttiin sellaisenaan.

Yhteydenotot ja lisätiedot: support@livelaboratorio.fi

Doors: 18:00
Showtime: 19:00

Kansainvälisesti arvostettu jazz-pianisti ja säveltäjä Iiro Rantala luotsasi lähes 20 vuotta Trio Töykeät -yhtyettään kunnes loi lukuisten projektiensa ohessa myös menestyksekkään soolouran. Heittäytyvä, nerokas ja kunnianhimoinen jazzin edistäjä on aina ylittänyt genrerajat hymyillen, niin myös uuden ja energisen kvartettinsa kanssa. Flock on Rantalan ensimmäinen suomalaisista muusikoista koostuva kokoonpano yli kymmeneen vuoteen, ja Rantalan lisäksi Flockissa esiintyvät nuoret lahjakkuudet kitaristi Johannes Granroth, rumpali Severi Sorjonen ja laulaja-pianisti Maja Mannila, jotka ovat tunnettuja nousevista kokoonpanoista kuten Peela ja Maja Mannila Band.