Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 22.1.

online

Flame Jazz Stream: Iro Haarla Quartet,Facebook Live, online22.1. Klo 19:00

keikka

Iro Haarla – piano, sävellykset
Juhani Aaltonen – tenorisaksofoni, huilu
Ulf Krokfors – kontrabasso
Markku Ounaskari – rummut

Iro Haarla Quartetin musiikissa käyvät vuoropuhelua valo ja pimeys, tyyni ja myrsky, ilo ja suru. Abstraktien ja dissonoivienkin sävelkulkujen kautta musiikin päämääränä on aina kauneus, koskettavuus ja rauhan tunne. Konsertin ohjelmiston lähtökohtana ovat Haarlan sävellykset, mutta yhtyeen jokaisen soittajan omaleimainen soittotyyli sekä vahva tulkinta ovat yhtä vahvasti läsnä. Kokonaisuuden ja tunnistettavan soinnin taustalla kuuluu Haarlan pitkä yhteistyö yhtyeen jokaisen muusikon kanssa.

Iro Haarlalle myönnettiin Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinto vuonna 2006, Jazz-Emma-palkinnot vuosina 2005 ja 2011 sekä Pori Jazzin vuoden taiteilijana Ted Curson-palkinto vuonna 2018. Viimeisimmän kunniamaininnan Haarla sai äskettäin, kun Suomen Musiikkiarkiston hallitus valitsi hänet Suomen Jazzlegendaksi numero 35.

Konsertti striimataan livenä Flame Jazzin ja Jazz City Turun Facebook-sivuilla: facebook.com/jazzcityturku/live. Turun jazztapahtumatoimintaa voi tukea ostamalla striimauskonserttiin vapaaehtoisen kannatuslipun Tiketistä. Keikka on katsottavissa Facebookissa viikon ajan, katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä.

Facebook Live Stream -kannatusliput: Tiketti
Live Stream -kannatuslippu 9,90 €
Live Stream -superkannatuslippu 19,90 €