Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Keskiviikko 5.6.

helsinki

We Jazz,Andorra & Dubrovnik, helsinki5.6. Klo 19:00

keikka

Ainutlaatuinen jazz-ilta, jossa päästään nauttimaan Aki Rissanen Trion harvinaislaatuisesta Amorandom-keikasta elokuvateatteri Andorrassa ja Mopon tykityksestä Dubrovnikin puolella. Oman, vielä hämärän peitossa olevan vivahteensa iltaan tuo We Jazz Talk Show, joka sai viime lokakuussa Lassyn julkkarikeikoilla ilahduttavan posiitivisen vastaanoton.

Kts myös: http://wejazzhelsinki.tumblr.com/

***AKI RISSANEN TRIO: AMORANDOM***
Aki Rissanen, p / Antti Lötjönen, b / Teppo Mäkynen, dr / Petri Ruikka, video

***MOPO***
Linda Fredriksson, sax / Eero Tikkanen, b / Eeti Nieminen, dr

***WE JAZZ TALK SHOW***

Kadi Quartet @ Oireklubi,Siltanen, helsinki5.6. Klo 20:00

keikka

Kadi Quartet on laulaja Kadi Vijan ympärille syntynyt moderni jazz-yhtye, jonka musiikissa voi kuulla vaikutteita useista eri genreistä. Sibelius Akatemian jazz-osastolla opiskeleva Kadi pitää itseään instrumentalistina muiden joukossa ja sooloissaan hän testaakin rajojaan sekä harmonisesti, melodisesti että rytmisesti. Pianisti, myös jazz-osaston opiskelija Mikael Myrskog on vahvasti omaääninen, kokeileva ja leikkisä solisti. Pitkään yhdessä soittanut komppipari, basisti Pasi Toivanen ja rumpali Tomi Saikkonen, takaavat vahvan pohjan jonka päälle yhtye voi rakentaa energisiä grooveja, haikeita sointuvärejä ja kaikkea niiden väliltä, mutta ennen kaikkea aina, omaa Kadi Quartet –saundiaan.

Viime kesän keikoilla Kadin hurmaava ääni sekä yhtyeen energinen esiintyminen tekivät niin suuren vaikutuksen, että Kadi Quartet kutsuttiin syyskuussa Ylen m1 -studiolle tekemään radionauhaa myöhemmin julkaistavaa, tuoreita jazzin lupauksia esittelevää, radio-ohjelmaa varten. Kadi Quartet voitti Young Nordic Jazz Comets 2013 -kilpailun Suomen finaalin ja lähtee edustamaan Suomea Trondheimiin syksyllä 2013. Yhtye on aiemmin esiintynyt muunmuassa Pori Jazz-, Jazz-Espa- ja Viron Talve Jazz -festivaaleilla.

kuopio

Jazz & Blues -jamit,King's Crown, kuopio5.6. Klo 20:00

Lava vapaa

Kesäkuun jamisessio