Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Flame Jazz: Antti Lötjönen Quintet East,Café Tiljan, Åbo Svenska Teater, turku3.2. Klo 22:00

Verneri Pohjola – trumpetti
Mikko Innanen – saksofoni
Jussi Kannaste – saksofoni
Antti Lötjönen – kontrabasso
Joonas Riippa – rummut

Monissa kansainvälisissä liemissä keitetty ja kotimaan kysytyin kontrabasisti Antti Lötjönen tuo yhtyeensä Turkuun uuden levynsä Circus/Citadel julkaisukiertueen merkeissä.

Pääasiassa Lötjösen sävellyksiä soittava kvintetti seilaa vapailla, mutta rytmikkäillä vesillä. Sävellykset jättävät tilaa loistaville solisteille ja soittajien väliselle kommunikaatiolle. Asioita ei lukita, vaan musiikki saa matkata minne tahtoo. Yhtyeen ilmaisussa ei karteta riskejä, sillä rosot ja virheet ovat olennainen osa musiikkia ja tuovat mukanaan lämmintä inhimillisyyttä. Solistista voimaa pursuavan eturivin muodostavat huippupuhaltajat Mikko InnanenJussi Kannaste ja Verneri Pohjola. Rummuissa taituroi aina luova ja persoonallinen Joonas Riippa.

“Antti Lötjönen on Charlie Hadenin tavoin ytimeltään modernisti, joka ei hae koskaan huomiota – ja saa sen joka kerta tunnistettavalla käsityöläisyydellään.” – Harri Uusitorppa, Helsingin Sanomat

 

LIPUT Lippu.fi ja Åbo Svenska Teaterin lippukassa Hansakorttelissa

Peruslippu 22,5 €
Eläkeläiset 20,5 €
Opiskelijat (ja alaikäiset huoltajan seurassa) 15,5 €

Hinnat sisältävät palvelumaksun.

Lipunmyynti myös Café Tiljanin ovella konserttipäivänä klo 21 alkaen, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Sisäänkäynti Café Tiljaniin Eerikinkadun ovesta, portaat 2. kerrokseen. Esteetön sisäänpääsy pyynnöstä, ilmoita tulostasi etukäteen ÅST:n lippukassalle, puh. 02 277 7377.

Keikat samana päivänä kaupungissa turku

Ei muita keikkoja.