Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Torstai 25.2.

kangasala

SIIRRETTY/POSTPONED: Panu Savolaisen Soiva Trio,Kangasala-talo, kangasala25.2. Klo 19:00

Panu Savolaisen Soiva Trio

keikka

Esitys siirtyy uuteen ajankohtaan 2.9.2021 ja tähän näytökseen ostetut liput käyvät uuteen esitykseen sellaisinaan.

Mikäli uusi ajankohta ei sinulle sovi, haethan hyvityksen ennakkoon hankkimistasi lipuista viimeistään 25.3.2021.

Ohjeet lippupalautuksiin löydät täältä ›

Liput 25/22/6 €

Liput myydään paikkanumeroimattomina. Koronarajoitusten vuoksi katsojamäärä on rajoitettu 110 henkilöön ja henkilökunta ohjaa yleisön saliin turvavälit huomioiden.

Panu Savolaisen Soiva Trio ottaa nimensä mukaisesti kaikki sointivärit irti vibrafonin, harmonikan ja kontrabasson persoonallisesti soivasta kombinaatiosta. Savolaisen pelkistetyt, kansanmusiikkivaikutteiset sekä yksinkertaisuuttakin hakevat sävellykset jättävät tilaa niin värikylläiselle tulkinnalle kuin mestarillisten muusikoiden rohkealle improvisaatiolle. Tällä musiikillisella matkalla liikutaan tunnelmasta ja aihepiiristä toiseen, joten kuulijan kannattaakin varautua niin vilpittömään kauneuteen kuin hienovaraiseen herkkyyteen.

Vibrafonisti Panu Savolainen tunnetaan kenties parhaiten vuonna 2009 perustetusta Herd-triostaan. Pori Jazzin Vuoden taiteilijaksi vuonna 2010 valittu Savolainen on omien yhtyeidensä lisäksi esiintynyt muun muassa Helsingin kaupunginorkesterin, Sinfonia Lahden sekä UMO Helsinki Jazz Orchestran solistina, minkä lisäksi hän on isännöinyt omia Herd- ja Panurama-klubejaan Kansallisteatterin Lavaklubilla vuodesta 2012 alkaen.

Yhtyeen Soiva-albumi julkaistaan helmikuussa 2021.

Panu Savolainen, vibrafoni
Harri Kuusijärvi, harmonikka
Eero Seppä, kontrabasso

Esityksen kesto on n. 1 t 15 min ja siinä ei ole väliaikaa.

Tuotanto: Kangasala-talo

online

KJC STREAM: MIKAEL JAKOBSSON TRIO,Koko Jazz Club, online25.2. Klo 19:00

keikka

Liput 4,90 e

Pianisti Mikael Jakobsson on erikoistunut 1950-1960 -luvun mainstreamiin. Hänen laaja-alainen pedagoginen työnsä on vaikuttanut merkittävästi perinnetietoisen pianoilmaisun yleistymiseen nuorten muusikoiden keskuudessa. Streamkonsertti käynnistyy to 25.2.21 klo 19:00. Rumpuja Jakobssonin triossa soittaa Jukkis Uotila ja bassoa Heikko Remmel. Jakobssonin trion ohjelmisto koostuu omista sävellyksistä ja uudelleen sovitetuista jazzstandardeista.

Mikael Jakobsson, piano
Jukkis Uotila, rummut
Heikko Remmel, kontrabasso

KJC toiminta jatkuu rajoitusten aikana laadukkaiden streamien muodossa. Lippu n. 45 minuutin streamattuun konserttiin maksaa 4,90 e ja sen toimittaa yhteistyökumppanimme Tiketti. Konsertit ovat katseltavissa 7 päivän ajan, joten voit valita itsellesi sopivan hetken nauttia musiikista. Kiitämme huomiostasi erityisesti näinä haastavina aikoina.