Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

DANTCHEV:DOMAIN - Say It -albumin julkaisukonsertti,Kulttuurikeskus Caisa, helsinki5.6. Klo 19:00

keikka

ONLINE LEVYNJULKAISUKONSERTTI / Ilmainen livestriimi

Vahvoja elokuvallisia melodioita, tiukkoja Bulgarian rytmejä sekä jazzin ja bluesin elementtejä yhdistävä DANTCHEV:DOMAIN julkaisi Say It -albumin (Glomama Music) kansainvälisesti 1.5.2020, Suomessa jo päivää aikaisemmin.

"Vapaasti hengittävää etnoa" - Maailman Kuvalehti

Suomalais-bulgarialaisen laulaja ja säveltäjä Anna Dantchevin luotsaama kansainvälinen yhtye kertoo ihmisenkokoisia tarinoita elämän matkalta. Modernin kehtolaulun ja kuolemalaulun väliin mahtuvat sekä bileet että laulut rakkaudesta ja rikkimenemisestä. Anna Dantchev, joka tunnetaan myös taiteilijanimellä Bulgarian Voice from Finland, on karismaattinen ja moni-ilmeinen laulaja, jonka syvälle tunteisiin pureutuvaa vahvaa ääntä on verrattu muun muassa Mercedes Peónin avantgarde-tyyliin. Say it -albumi nostaa esille suomalais-bulgarialaisen artistin omaa musiikillista kieltä osana suomalaista monikerroksellista kulttuuria. Perinteestä sykkivän yhtyeen musiikki nojaa sujuvasti myös urbaaniin musiikilliseen kieleen.

"Debyyttilevylle säveltäjä Dantchev on luonut hyvin vaihtelevan ja monimuotoisen kokonaisuuden. Musiikki elää, se svengaa, riehaannuttaa, hypnotisoi tai herkistää, ja vie pieneksi hetkeksi ihan muihin maisemiin", kuvailee SuomiJazz levyä omassa arviossaan. Albumin äänityksestä ja miksauksesta vastasi Mikko Raita/ Studio Kekkonen ja masteroinnista Svante Forsbäck/ Chartmakers. Albumin julkaisee Glomama Music (CD ja digitaalinen albumi).

DANTCHEV:DOMAIN
Anna Dantchev - laulu, tupan
Erno Haukkala - pasuuna, sousafoni 
Kenneth Ojutkangas - kitara, tuuba
Antti-Pekka Rissanen - rummut
Joao Luis - perkussiot, vibrafoni

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Ei muita keikkoja.