Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Sunnuntai 22.9.

helsinki

Think Twice Quartet,Tenho Restobar, helsinki22.9. Klo 20:00

Think Twice Quartet

keikka

Think Twice Quartet on uunituore kokoonpano, joka koostuu nuorista helsinkiläismuusikoista. Yhtyeestä huokuu ilo päästä soittamaan omia sävellyksiä ja improvisoida yhdessä. Uusi, paineeton alusta luoda omaa musiikkia oli sytyke bändille, rumpali Johan Dahlbon mukaan. Sävellyksissä on kuultavissa jazzin suurnimien, kuten Wayne Shorterin ja Joe Hendersonin vaikutteita. Vaikutteita on imetty myös mm. Steve Reichin musiikista.

Tenho Restobar, Helsinginkatu 15 Kitchen 14-22 / Bar -24, vapaa pääsy

Esiintyjät:
Saksofoni - Sami Leponiemi Vibrafoni - Mikko Antila Basso - Tuomas Talvi Rummut - Johan Dahlbo

joensuu

Vapaat äänet: Jean-Marc Foltz & Stephan Oliva "GERSHWIN",Joensuun taidemuseo Onni, joensuu22.9. Klo 15:00

Jean-Marc Foltz & Stephan Oliva (www)

keikka

Klarinetisti Jean-Marc Foltz ja pianisti Stephan Oliva tarjoilevat suomalaisyleisölle intohimoisen, impressionistisen ja minimalistisen uudelleentulkinnan ja kunnianosoituksen George Gershwinin tuotantoon. Ranskalaisduo kutsuu yleisön tähän intiimiin kohtaamiseen “ultramariininsinisen mestariksi” kutsutun säveltäjän musiikin kanssa 9 Suomen konsertissa.  Joensuussa konsertti kuullaan taidemuseossa   sunnuntaina 22.9. klo 15.

Kunnianosoitus Gershwinille on kaikkea muuta kuin vain hyvien muusikkojen sarja uudelleentulkittuja juhlittuja standardeja. Hienostuneessa varjojen ja valojen leikissä nämä kaksi pääosan esittäjää osoittavat intensiivistä Gershwinin musiikin harmonian ymmärtämystä.

Ranskalaisen jazzin omaperäinen ja monikasvoinen pianisti Stéphan Oliva seuraa jo 90-luvulta lähtien omaa yksilöllistä polkuaan, jota reunustavat häntä liikuttavat ja koskettavat innoittajat ja kohtaamiset. Klassisen musiikin, vokaalimusiikin ja swing-orkestereiden repertuaarien kanssa varttunut Jean-Marc Foltz on tullut tunnetuksi yhtenä Ranskan musiikkielämän tärkeimmistä ja epätyypillisimmistä klarinetisteista.

Järj. Jazzkerho -76, Joensuu ry
Liput 20 €, jäsenet 15 €, opiskelijat 10 €
Taidemuseo Onni
Kikkokatu 23,  80100 Joensuu