Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

April Jazz Club: GURLS (NO),Original Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo5.4. Klo 19:00

GURLS (www)

keikka
GURLS on kolmen Norjan kysytyimmän muusikon yhteisprojekti, jossa he voivat koota yhteen muista projekteistaan saamansa kokemukset ja taidot spontaanin leikkisäksi, itsevarmaksi sekä rennosti funkaavaksi paketiksi.
 
GURLS:n kokoonpano on Young Nordic Jazz Comet -palkittu saksofonisti ja perustajajäsen Hanna Paulsberg, muun muassa Stingin kanssa yhteistyötä tehnyt basisti Ellen Andrea Wang ja myös April Jazzeilla 2018 Rohey -yhtyeensä kanssa hurmannut laulaja Rohey Taalah.
 
Yhtyeen debyyttialbumi Run Boy, Run on genrerajoja kumartamaton keitos, jota sekoittamassa ovat muusikot, joiden leikkisä soitto tihkuu huumoria ja väkevää naisellista voimaa. Yhtyeen uniikki kokoonpano, jossa saksofonin ja kontrabasson akustinen vuoropuhelu ja vaihtuvat lauluvuorot vievät kuulijat uusille ja tutkimattomille vesille, on kokemisen arvoinen.
 
Rohey Taalah – laulu
Hanna Paulsberg – saksofoni
Ellen Andrea Wang – kontrabasso, laulu
 
Ebeli Show klo 19 alkaen, GURLS klo 20 alkaen
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 17 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton
 
Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.

Keikat samana päivänä kaupungissa espoo

Pekka Toivonen: My Favourite Things – Vapaudesta, rakkaudesta ja saunastaEspoon tuomiokirkko, espoo5.4. Klo 20:00

keikka

Espoon tuomiokirkossa kuullaan uudenlaista kuoromusiikkia: omintakeinen säveltäjä Pekka Toivonen jatkaa monivuotista kirkkokonserttiprojektiaan Empatia-sarjan kantaesityksellä. Konsertissa kuullaan myös muita Toivosen viimeaikaisia teoksia kuorolle. Varta vasten kasattua sekakuoroa johtaa kuoronjohtaja ja Complete Vocal Technique -opettaja Raija Silfverberg.

Sävellykset, piano, pellit: Pekka Toivonen
Kuoronjohto, huilu: Raija Silfverberg
Trumpetti: Miia Reko
Kirkkourut, patarummut: Antti Mattila
Suomalainen sekakuoro SeKo

Vapaa pääsy, yllätysesiintyjiä.
Espoon tuomiokirkko, Kirkkopuisto 5, 02770 Espoo