Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Perjantai 25.1.

espoo

April Jazz Club: Soul What? feat. Joonatan Rautio,Original Sokos Hotel Tapiola Garden, espoo25.1. Klo 19:00

keikka
Soul What? feat. Joonatan Rautio on basistisäveltäjä Eevalotta Matikaisen 2008 perustama super-energinen ja yllätyksellinen soul/jazz-kvintetti, joka juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan juhlakiertueella. Yhtyeen ohjelmisto on kokonaan omaa tuotantoa ja koostuu tasavertaisesti instrumentaaleista sekä lauletuista kappaleista. Tämä räväkkä kaksikielinen kvintetti tunnetaan intensiivisestä live-energiastaan, sielukkaasta laulajastaan, rytmi-iloitteluistaan, virtuoottisista improvisaatioista sekä yleisön näpeissään pitävän tunnelman luomisesta. Kvintetin musiikissa voi kuulla kaikuja niin maaseudun rauhasta kuin vilkkaan kaupungin kaduiltakin.
 
Soul What?:n rautaisessa kokoonpanossa musisoivat laulaja-kosketinsoittaja Mikael Svarvar ja muun muassa Nassaun Fasaanista tutut huippujazzmuusikot saksofonisti Joonatan Rautio ja rumpali Toni Porthén. On varmaa, että luvassa on vauhdikasta menoa ja unohtumattomia hetkiä, kun tähän vielä lisätään valovoimainen basisti/yhtyeenjohtaja Eevalotta Matikainen ja kekseliäs kitaristi Martin Söderbacka sekä pääosin heidän säveltämänsä soittajille paljon vapautta jättävät kappaleet, jotka toimivat leikkikenttänä yhtyeelle.
 
Soul What? feat. Joonatan Rautio
Joonatan Rautio - saksofoni
Mikael Svarvar - laulu, wurlitzer, flyygeli
Martin Söderbacka - kitara
Toni Porthén - rummut
Eevalotta Matikainen - basso
 
Ebeli Show klo 19 alkaen, Soul What? klo 20 alkaen
Original Sokos Hotel Tapiola Garden, Tapionaukio 3, Espoo
Liput ovelta 13 € | Ennakkoliput Lippupisteestä
Tapahtuma on ikärajaton
 
Konsertin lomassa voi halutessaan ruokailla varaamalla pöydän etukäteen Tapiola Gardenin Grill It! -ravintolasta. Pöydän varaaminen klubin puolelle edellyttää ruokailua sekä pääsylipun hankkimista ennakkoon tai ovelta.