Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Nuance - Minimaliste Moderne,Black Box, Musiikkitalo, helsinki23.5. Klo 19:00

keikka

Kokeellinen Nuance-yhtye yhdistelee eri musiikityylien ainesosia jazzmusiikin raaka-aineisiin omalla rohkealla tavallaan. Jazzin peruselementteihin kuuluva improvisointi saa uuden ilmeen kun ympäristönä toimii rock- ja pop-musiikin rytmi-, harmonia- ja soundimaailma. Kappaleet ovat kaikki Kasperi Sarikosken käsialaa, joka suorittaa samalla A-tutkintonsa.  Luvassa on tunnelmointia sekä kipinöitä, kun genret sulautuvat ja törmäilevät toisiinsa.


Kokoonpano:
Kasperi Sarikoski , pasuuna
Timo Kämäräinen, kitara
Aki Rissanen, koskettimet
Vesa Ojaniemi , sähkö- ja kontrabasso
Jonatan Sarikoski , rummut

Konsertin kesto n. 1 tunti

Liput: 15/10/5 € + Lippupisteen palvelumaksu

 

Lisätietoja:

Tuottaja
Ulla Havulehto
050 384 3451
ulla.havulehto@siba.fi

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

Laulaja Johanna Försti esiintyy yhdessä jazzurkuri Georgios Kontrafouriksen ja perkussionisti Abdissa Assefan kanssa gospel-musiikin, soulin ja bluesin tunnelmissa. Sielukasäänistä laulajaa säestää amerikkalaisille gospel-messuille tyypillinen Hammond-urku ja perkussiot -duo. Ohjelmisto vie kuulijan mm. legendaaristen Aretha Franklinin, Mahalia Jacksonin ja Mavis Staplen maailmaan. Koko Jazz Club tarjoaa harvinaisen mahdollisuuden kuulla ylistettyä laulajaa tunnelmallisessa tilassa, läheltä ja hänelle itselleen kaikista rakkaimman musiikin parissa. 

Johanna Försti tunnetaan ennenkaikkea räväkkään Jo Stance yhtyeen laulajana, James Bond elokuvien tunnussävelten tulkitsijana Vantaan Viihdeorkesterin solistina sekä Tanssii Tähtien Kanssa - orkesterin jäsenenä. Yhdessä rumpali-tuottaja Teppo Mäkysen kanssa tekemä Jo Stance levy ja sitä seurannut tiivis live-esiintyminen näyttivät uuden suunnan suomalaiselle soul-musiikille. Yhtye on esiintynyt kaikilla merkittävillä rytmimusiikkifestivaaleilla kotimaassa ja suuntaa vahvasti ulkomaille. Solistina Johanna Försti on esiintynyt kansainvälisesti mm. Trondheim Symphony Orchestran kanssa. 

Georgios Kontrafouris on kreikkalainen jazzmuusikko, joka tunnetaan myös lempinimellä "Bosborin härkä". Georgios soittaa vakituisesti mm maineikkaassa Timo Lassy Bandissä ja on luonut kansainvälistä uraa kotimaastaan Kreikasta ja Suomesta käsin sekä pianistina että urkurina. 

Abdissa "Mamba" Assefa on monen suomalaisen yhtyeen luottomies lyömäsoittajana kaikissa musiikin genreissä. Lisäksi hän on osoittanut laajan musiikillisen osaamisensa äänittäjänä.

Yhtyettä vahvistaa kontrabasisti Ville Herrala, jonka valloittavaa soittoa kuullaan useissa merkittävissä suomalaisissa jazzyhtyeissä. Hänen laaja-alainen osaamisensa on edukseen niin perinteisessä rytmimusiikissa kuin vapaaseen improvisaatioon pohjaavassa jazzissa.

Liput 20/15 € (+ mahdolliset toimitusmaksut)
Varaukset Koko Jazz Clubin lipunmyynnistä bookings(@)kokojazzclub.com tai 050-3219919
Liput ennakkoon Menolipusta