Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Riitta Paakki Trio: The Sound Of Blue Note Piano Vol.4,Koko Jazz Club, helsinki5.6. Klo 19:00

keikka

Riitta Paakin pianismi tarjoaa huikean elämyksen Blue Note -levymerkin tunnistettavan soundin ystäville. Mukana sävellyksiä ainakin Herbie Hancockilta ja Wayne Shorterilta. Rummuissa kuullaan Paakin soittokollega Mikko Hassinen. Hassinen ansaitsi halutun Teosto-palkinnon vuonna 2015 Electro GT- pienyhtyeellään. Hassinen tunnetaan myös UMOn rumpalina, kapellimestarina ja säveltäjänä. Paakki on todellinen Blue Note -levytysten asiantuntija ja hänen pari vuotta sitten ilmestynyt Shorterin sävellyksiä sisältävä pianotriolevytyksensä sai varsin positiivisia arvioita. Luvassa sukellus svengin syvään päätyyn!

Riitta Paakki, piano
Mikko Hassinen, rummut
Timo Hirvonen, basso

Ovet auki klo 18

Liput ennakkoon Tiketistä 18/15€

Keikat samana päivänä kaupungissa helsinki

jaZZanti-konsertti: Kadi Vija Key Projectravintola Laulumiehet, helsinki5.6. Klo 19:00

keikka

Kadi Vija Key Project

Kadi Vija Key Project on jazzlaulaja Kadi Vijan ympärille syntynyt uusi yhtye, jonka epätavallinen instrumentaatio luo koskaan aikaisemmin koettuja äänimaisemia. Vija on sävellyksissään ottanut vaikutteita modernista jazzista, elokuvamusiikista sekä arkielämän observoinneista.

Kadi Vija Key Project on raikas ja innovatiivinen lisäys suomalaiseen jazz-skeneen ja Vijan persoonallinen lähestymistapa laulamiseen on ehtinyt herättää myös kansainvälistä huomiota.

“Laulaja Kadi Vija on kuin harvinainen soitin” (Katri Kallionpää, HS)

Kadi Vija: laulu
Max Zenger: bassoklarnetti
Tuomo Dahlblom: kitara
Tuomas Timonen: rummut

Kadi Vijan kotisivut

Konserttia tukevat Helsingin kulttuurikeskus ja Musiikin edistämissäätiö.

Kuva: Sakari Puhakka

Liput: (käteisellä) 15 €, eläkeläiset, työttömät ja Hel­sinki Jazz ry:n jäsenet 10 €, pariskunnat 10+10€, opiskelijat 8€. Ennakkoliput: Digelius Music , Laivurinrinne 2 tai Liveto.fi, jolloin lippujen hinnat: 16,5/11,5/9,5 €.

Ravintola Lau­lumiehet, Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki. Jos haluat jazzillallisen, tilaa se numerosta 045-2622 991.