Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Lauantai 16.12.

espoo

Free Fall Show: Michael Jackson Tribute,Sellosali, espoo16.12. Klo 19:00

keikka

Free Fall Show: Michael Jackson Tribute: Osmo Ikonen & Heini Ikonen + Kalevi Louhivuori Free Fall Unit + open stage jam party

Suomen lahjakkaimpiin muusikoihin lukeutuva Osmo Ikonen on todellinen multitalentti. Hän soittaa useita eri instrumentteja ja on vieraillut lukuisilla levyillä soittajana sekä laulajana ja on kirjoittanut kappaleita Suomen ykkösartisteille.

Heini Ikonen on karismaattinen laulaja ja muusikko, joka on työskennellyt solistina sekä taustajoukoissa alan huippujen kanssa jo yli 10 vuoden ajan. Ikonen on tunnettu sielukkaasta äänestään ja vahvasta esiintymisestään, ja nyt Sellosalissa on mahdollisuus kuulla kuinka hän tulkitsee Michael Jacksonin suurimmat hittikappaleet!

Kesto noin 2 h 30 min, sis. väliajan 
Liput alkaen 20/15 € 

turku

Turku Jazz Orchestra & Yona: Ikivihreä Suomi,Sigyn-sali, Turun konservatorio, turku16.12. Klo 19:00

keikka

Turku Jazz Orchestra
Yona | Laulu

Turku Jazz Orchestra ja monipuolinen laulajalahjakkuus Yona tarjoilevat taatusti tunteita herättävän illan itsenäisyyden juhlavuoden päätteeksi. Kapellimestari Vellu Halkosalmenluomassa kokonaisuudessa jazzsovituksen ovat saaneet muun muassa Toivo Kärjen iskelmät, Unto Monosen tangot ja Armas Järnefeltin riipaiseva Kehtolaulu. Seuraavaa sooloalbumiaan viimeistelevä Yona on nappivalinta konsertin solistiksi, sillä hänessä yhdistyvät jazzlaulajan tyylitaju sekä erinomainen tekstin tulkitsemisen taito. Ikivihreä Suomi soi välillä koskettavasti tunnelmoiden, välillä kunnolla revitellen. Näiden kappaleiden soidessa suomalaiset ovat juhlineet, surreet ja rakastaneet!

Liput: 27 € / opiskelijat ja eläkeläiset 24 € / OP Turun Seudun omistaja-asiakasetu 25 € (max 2 etua/asiakas). Ryhmälippu (min. 10 hlö) 25 € / hlö. Tiketti.