Siirry pääsisältöön

Managementit

ÄLÄ POISTA

 

Astra Music Oy

Astra Music edustaa Suomessa ja ulkomailla Kalle Kaliman yhtyeitä: Tenors of Kalma, Kalle Kalima's Long Winding Road, Klima Kalima, Kalle Kalima & K – 18, Kalle Kalima & Knut Reiersrud, Johnny La Marama, Pentasonic ja Kuu! 


Dex Viihde Oy

Dex Viihde on vuodesta 1985 asti toiminut suomalainen ohjelmatoimisto, joka edustaa suomalaisia artisteja ja yhtyeitä. Jazzkentällä Dex Viihteen rosteriin kuuluvat mm. Ilmiliekki Quartet ja OK:KO.


Helsinki Jazz Underground

Helsinki Jazz Underground on jazzalan kollektiivi, joka kerää yhteen tämän hetken kuumimpia artisteja ja muita aktiivisia jazzalan ammattilaisia. Kollektiivi julkaisee uutta jazzmusiikkia ja koordinoi artistiensa markkinointia, tiedotusta sekä keikkamyyntiä. HJU on verkostojen luoja kotimaassa ja kansainvälisellä kentällä ja toimii tiiviissä yhteistyössä jazzalan organisaatioiden kanssa. Lisäksi HJU tuottaa tapahtumia JazzHUG-konseptin puitteissa. Yritystä pyörittävät jazzmuusikot Jussi Fredriksson ja Jaska Lukkarinen.


M. Agency

M. Agency toimii laaja-alaisesti tapahtumien, viestinnän ja kulttuurin parissa. Yritys toimii tiiviissä yhteistyössä taiteilijoiden, muusikoiden, levy-yhtiöiden, tapahtumajärjestäjien ja festivaalien kanssa. Yritys on tehnyt yhteistyötä lukuisien jazzyhtyeiden ja -artistien kanssa, kuten mm. Jukka Linkola Tentet, Jaska Lukkarinen trio, Signe, Josefiina Vannesluoma & Mortal Lease sekä Mikko Pettinen Why Not. M. Agency on kulttuurituottaja Margit Ojaniemen yritys, jonka tavoitteena on tarjota monipuolisia ja luotettavia palveluita musiikin ja kulttuurin tekijöille ja tuottajille.


MiklagårdArts

MiklagårdArts on vuonna 2015 perustettu yritys, joka tuo osaamistaan kulttuurivaihtoon Pohjoismaiden ja kaukaisempien kohteiden kuten Turkin, Kiinan, Korean, Singaporen, Australian ja Uuden-Seelannin välillä. 

Yrityksen perustajat ovat kulttuurituottaja Ceyda Berk-Söderblom ja taiteilija Erik Söderblom.


Raitala Music Oy


Raitala Music on managerointi- ja agentuuriyritys, joka edustaa tunnetuimpia suomalaisia huippumuusikoita. Pitkäjänteisen urasuunnittelun lisäksi Raitala tarjoaa kokonaisvaltaista huolenpitoa, jotta artistit voivat keskittyä taiteeseensa.

Raitala myy esiintymisiä aktiivisesti ja laajalti konserttisaleihin, festivaaleille ja klubeille. Yritys täydentää verkostoaan jatkuvasti voidakseen tarjota uusia esiintymismahdollisuuksia ja tulovirtoja. Nykyisille ja tuleville ammattilaisille yritys tarjoaa luentoja, konsultointia ja mentorointia. Lisäksi Raitala tuottaa konsertteja ja kiertueita rosterinsa ulkopuolisille artisteille. Yrityksen jazzrosteriin kuuluvat Aki Rissanen, Jukka Perko, Linda Fredriksson, Ricky-Tick Big Band, Teemu Viinikainen ja Verneri Pohjola.


Rockadillo Production Oy

Vuonna 1971 perustettu Rockadillo Production Oy on maan pitkäikäisin manageri- ja ohjelmatoimisto, joka on erikoistunut jazziin, maailmanmusiikkiin ja kokeelliseen musiikkiin. Rockadillon artistit ovat esiintyneet yli 40 maassa ja tehneet tuhansia keikkoja. Yritys edustaa mm. seuraavia artisteja: Iiro Rantala, Piirpauke, RinneRadio, Sakari Kukko Quartet, Jarmo Saari Republic, Anssi Tikanmäki Orchestra, Wimme, Antti Paalanen, Pauli Hanhiniemi & Hehkumo, Jukka Gustavson, M.A. Numminen & Pedro Hietanen. Rockadillo on yli neljän vuosikymmenen aikana tuonut maahan runsaasti ja monipuolisesti ulkomaisia artisteja, joiden joukossa on myös maailmanluokan jazzia. 


Saura Ohjelmapalvelu Oy

Helsinkiläinen Saura Ohjelmapalvelu edustaa genrestä riippumatta musiikkia, joka tuntuu iholla ja jää ihmiseen viipymään vielä musiikin loputtua. Sauran rosteri koostuu suomalaisesta jazzista, folkista, popista ja maailmanmusiikista. Sauran artisteihin kuuluvat mm. Tapani Rinne & Teho Majamäki duo, Teho Majamäki Travelogue, Vilma Timonen Quartet, Niillas Holmberg Kvarteahtta ja Tuuletar. Saura Ohjelmapalvelu tuottaa myös Iholla Music Clubia Helsingissä. 


Vapaat äänet

Vapaat äänet on vuodesta 1996 kehittänyt jazzin ja improvisoidun musiikin yhteistyötä Ranskan, Suomen, Skandinavian ja Baltian maiden välillä. Intohimo omia teitään kulkevaan musiikkiin on sitkeästi ruokkinut laajenevaa verkostoa.

Vapaat äänet järjestää vuosittain Pohjoismaissa ja Baltian maissa 5–6 ranskalaista jazzkiertuetta, jotka tuotetaan muusikoiden edustajien kanssa. Charles Gil, agentuurin perustaja, on vastuussa kiertueiden rakentamisesta sekä käytännön järjestelyistä.

Joka vuosi yksi kiertueista on toteutettu Suomen Jazzliiton kanssa ja kuuluu liiton vuosittaiseen kiertueohjelmaan. Kiertue tuo yhteen suomalaisen ja ranskalaisen bändin, jotka kiertävät yhdessä Suomea.