Siirry pääsisältöön

Levykaupat

Helsinki


A.H. Records

Fredrikinkatu 12:ssa sijaitseva pieni käytettyihin vinyyleihin ja kasetteihin erikoistunut kivijalkakauppa, josta löytyy myös neulat ja puhdistusvälineet levysoittimia varten.


All That Plazz

Pieni kivijalkaliike All That Plazz, on itsenäinen levykauppa, promootioyritys, kirjakauppa, kahvila ja taidetila. Ihanasti kuratoitu pieni salaisuus Töölön sydämessä, osoitteessa Töölöntorinkatu 1b.


Black and White Records

Black and White Records on yli 35-vuotias äänilevyjen erikoiskauppa Hakaniemessä. Liikkeessä on tarjolla laaja, kaikki musiikin genret kattava käytettyjen levyjen kokoelma. Laajasta valikoimasta löytyy myös tuhansia uusia LP- ja cd-levyjä, sekä keräilijoille tarpeellisia oheistuotteita. Sijainti osoitteessa Toinen Linja 5.


Digelius Music

Vuodesta 1971 lähtien toiminut legendaarinen Digelius on yksi Suomen tunnetuimpia levykauppoja, erityisesti folkin-, jazzin-, traditionaalisen- ja maailmanmusiikin suhteen. Digeliuksen valikoimasta löytyy tuhansia ulkomaisia ja kotimaisia jazz-, kansanmusiikki- ja klassisen musiikin äänitteitä, lp- ja cd-levyjä. We Jazz Oy osti keväällä 2023 juuri toimintansa lopettaneen Digeliuksen, jonka jälkeen levykauppa avattiin uudelleen Digelius Music -nimellä pienemmissä liiketiloissa osoitteessa Hämeentie 48.


Eronen

Eronen on vuodesta 1977 toiminut levy- ja kirjakauppa, jonka valikoimiin kuuluu mm. reggae-, salsa-, soul-, afro-, brasilialaista-, klassista-, viihde- sekä jazz-musiikkia. Liike sijaitsee vartin kävelymatkan päästä rautatieasemasta, osoitteessa Fredrikinkatu 19.
Fresh Garbage Records

Käytettyihin vinyylilevyihin keskittynyt levykauppa. Fresh Garbage Recordsilta löydät niin peruslevyt kuin keräilyharvinaisuudet kaikista musiikkityyleistä diskosta jatsiin, iskelmästä heviin ja punkista progeen. Liike tarjoaa myös levynpesupalvelua. Myymälä sijaitsee Töölössä, osoitteessa Mannerheimintie 66.

 
Goofin Records

Vuodesta 1984 toiminut levykauppa & levy-yhtiö, jossa laaja valikoima mm. 50- ja 60-lukujen musiikkia, roots- ja rockabilly, psychobilly ja surf musiikkia. Myös rockia, punkkia, jazzia yms. Sekä vinyyleitä että cd-levyjä. Sijainti Kumpulassa, osoitteessa Isonniitynkatu 5b.


House of Vinyl Helsinki

Vinyyliharrastajien pyörittämä äänitteiden ja musiikkiaiheisten tuotteiden putiikki. Vinyl Musicin tilojen vieressä, osoitteessa Itälahdenkatu 22b.


Kallion Retro & Vintage Audio

Neljäs linja 22:ssa toimiva äänentoiston retro- ja vintage-liike, jossa käytettyjen vinyyli- ja cd-levyjen lisäksi vintage levy- ja cd-soittimia, vahvistimia, kaiuttimia ja muuta äänitteiden soittokalustoa. Liike on toiminut vuodesta 2007 alkaen.Keltainen Jäänsärkijä

Aivan rockklubi Tavastian vieressä sijaitseva legendaarinen levykauppa Keltainen Jäänsärkijä, jonka kivijalkakauppa ollut toiminnassa jo 1980-luvulta lähtien. Erinomainen valikoima uutta ja vanhaa vinyyliä ja cd:tä joka lähtöön, osoitteessa Urho Kekkosen katu 4-6.

Music Hunter

Musiikkiin liittyvän keräilytavaran erikoisliike, josta löytyy erittäin laaja valikoima cd-, vinyyli-, dvd-levyjä, sekä musa-kirjoja, nuotteja ja kaikkea musiikkiin liittyvää keräilytavaraa. Tätä kaikkea niin uutena kuin käytettynä aina plektroista, backstage-passeihin ja kultalevyihin. Osoitteessa Unioninkatu 45.


Redhill Records

Redhill Records on Helsingin Punavuoressa sijaitseva levykauppa, joka myy, vaihtaa ja ostaa kotimaisia ja ulkomaisia LP-levyjä, singlejä, C-kasetteja, CD-levyjä, VHS- ja DVD-elokuvia, sekä kirjoja. Levykaupan erikoisalana 70-luvun rytmimusiikki, disco, funk, soul, jazz, reggae, lattari ja afro, mutta valikoimista löytyy myös muita musiikkigenrejä. Sijainti osoitteessa Albertinkatu 5.


Rolling Records

Helsingin Sörnäisissä (Vaasanpolku 3) majaansa pitävä Rolling Records on vuonna 2015 perustettu vinyylilevyihin erikoistunut kivijalkamyymälä, joka ostaa ja myy uusia ja käytettyjä LP -levyjä lähes kaikista musiikkigenreistä. Levykaupan lisäksi Rolling Records toimii myös itsenäisenä levy-yhtiönä.


Vinyl Music - Lauttasaaren levykauppa

Tästä musiikin varastomyymälästä löydät tuhansia uusia ja käytettyjä vinyyliäänilevyjä, tuhansia jukebokseissa käytettyjä CD-levyjä ja myös paljon käytettyjä DVD-elokuvia. Vinyl Musicissa on esillä myös käytettyjä ja kunnostettuja jukebokseja sekä muita pelialan ja musiikkialan tuotteita. Uutta materiaalia saapuu joka viikko. Sijainti Lauttasaaressa, uudessa osoitteessa Itälahdenkatu 20.