Perjantai 17.7.

helsinki

Osmo Ikonen 4,Koko Jazz Club, helsinki17.7. Klo 19:00

keikka

Liput 25 e

SuomiLovessa koko kansan hurmannut Osmo Ikonen is Hotter than July!

Heinäkuun 17. on oiva mahdollisuus kuunnella turvavälin päästä Osmon ja kaverusten tunnelmointia oman ohjelmiston sekä valikoitujen lainasävelmien parissa. Kitaristi Varre Vartiainen, rumpali Jussi Lehtonen ja basisti Timo Hirvonen tuovat rytmikkään panoksensa kattaukseen.

Koko Jazz Clubilla ottaa huomioon hygieniaseikat, sekä huolehtii katsomon asetuksella ja ohjeistamalla, että asiakkailla on riittävät turvavälit.

Osmo Ikonen, koskettimet, laulu
Varre Vartiainen, kitara
Jussi Lehtonen, rummut
Timo Hirvonen, basso

Ovet klo 18:00
Liput Tiketistä

Sointi Jazz Orchestra Uunisaaressa,Ravintola Uunisaari, helsinki17.7. Klo 19:00

keikka

Sointi Jazz Orchestra soittaa ulkoilmakonsertin kuvankauniissa Uunisaaressa perjantaina 17.7.2020!

Konsertti sisältää SJO:n kantaohjelmiston helmiä vuosien varrelta. Kaikki kuultavat teokset ovat sävellyksiä yhtyeen jäseniltä.

Konserttiin on vapaa pääsy!

 

HUOM!
Lautta Uunisaareen kulkee Kompassilaiturilta Neitsytpolun päästä klo 8-23 välisenä aikana. Uunisaaren lauttaa operoi Aava Lines Oy (https://www.aavalines.fi).

https://www.uunisaari.fi
www.sointijazzorchestra.com

Lauantai 18.7.

helsinki

Jukkis Uotila 3 Feat. Nina Mya,Koko Jazz Club, helsinki18.7. Klo 19:00

keikka

Liput 20 / 18 e

Jukkis Uotila, Jussi Lehtonen ja Timo Hirvonen tarttuvat soulklassikoihin upean Nina Myan kanssa. Ohjelmistossa on luvassa mm. Burt Bacharachin, Anita Bakerin, Stevie Wonderin ja Marvin Gayen klassikoita.

Nina Mya, laulu
Jukkis Uotila, piano
Timo Hirvonen, basso
Jussi Lehtonen, rummut

Otamme Koko Jazz Clubilla erityisesti huomioon hygieniaseikat, sekä huolehdimme katsomon asetuksella sekä ohjeistamalla, että asiakkailla on riittävät turvavälit.

Liput Tiketistä
Ovet klo 18:00

mathildedal

Verneri Pohjola & Tuomo Prättälä: The Dead Don't Dream,Matildankartano, mathildedal18.7. Klo 18:00

keikka

18€ / 15€ (opisk/eläk)
Lippu + konserttilautanen 38€ / 35€ (opisk/eläk)

Verneri Pohjola, trumpetti
Tuomo Prättälä, piano

Puutarhakonsertti. K-18

Trumpetisti Verneri Pohjola on niittänyt mainetta yhtenä Euroopan luovimmista ja omaperäisimmistä jazzmuusikoista vahvan soundinsa ja rikkaan ilmaisunsa ansiosta. Monen palkitun ja kehutun levyn jälkeen Pohjola julkaisi 1.5.2020 albumin The Dead Don't Dream jolla hän yhdistää vaikutteita viimeiseltä kolmelta levyltään kauniiksi ja hienosti rakennetuksi kokonaisuudeksi.

Verneri Pohjola ja Tuomo Prättälä ovat soittaneet yhdessä jo kaksikymmentä vuotta hyvin monenlaisissa yhteyksissä. Pohjola sanoo olleensa onnekas, että hän on aina löytänyt ystäviä, joiden kanssa soittaa omalla tavallaan. Eräs tuollaisista ystävistä on pianisti Tuomo Prättälä. Luvassa on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla näitä kahta huippuimprovisoijaa duona.

"The Dead Don't Dream on suurella todennäköisyydellä Pohjolan, 42, tähänastisen soolouran huippujen huippu ..."
Harri Uusitorppa, Helsingin Sanomat 5/5

Matildankartano sijaitsee Mathildedalin ruukkikylässä puolen tunnin ajomatkan päässä Salosta. Kyläleipomon ja -panimon tuotteet yhdistettynä hyvään musiikkiin ja puutarhapiknikkiin luovat kesäfiiliksen, jonka pariin kannattaa lähteä kauempaakin.

Konsertti on osa SaloJazz Kesä -kiertuetta (Förby, Mathildedal, Rikalanmäki). Huomioimme korona-rajoitteet ja tapahtumiin on myynnissä rajallinen määrä lippuja. Ohjeistamme yleisöä tapahtumapaikoilla ajan tasalla olevien määräysten ja suositusten mukaisesti.

Yhteistyössä: Matildankartano, Jazz Finland Live, Salon kaupunki, Creatika

www.salojazz.fi

Sunnuntai 19.7.

helsinki

SunJazz: Musti Trio (Lepe/Rinta/Mustonen),Tenho Restobar, helsinki19.7. Klo 20:00

keikka

Vapaa pääsy

Tenho Restobarin viikoittaisella SunJazz-klubilla esiintymässä Musti Trio. Musti Trio juhlii basistin paluuta tämän pitkän reissun jälkeen, jonka hän vietti mm. New Yorkissa ja Etelä-Amerikassa pyöräillen. Juuso Rinta, tai "Chucho" , niin kuin hänet Etelä-Amerikassa tunnetaan, meinaa kertoa minkälaisia (musiikki)seikkailuja hän matkallaan kohtasi.

Héctor Lepe - kitara
Juuso Rinta - basso
Teemu Mustonen - rummut

Maanantai 20.7.

iisalmi

KJC Iisalmi: Jazz @ Lunch Timo Hirvonen Trio,Ravintola Raatihuone, iisalmi20.7. Klo 11:00

keikka

Liput Vapaa pääsy

Raatihuoneen suosittu Jazz @ Lunch soi koko viikon 20.-24.7.20. Timo HIrvonen musisoi Jussi Lehtosen ja Varre Vartiaisen kanssa jazzklassikoita suuresta amerikkalaisesta laulukirjasta. Konserteissa esitellään myös talon uusi flyygeli.

”Yamahan G7- on Raatihuoneen suuren salin akuustiikkaan juuri sopivan kokoinen soitin. Pyrimme parantamaan toiminnan laatua mahdollisuuksien mukaan myös teknisten puitteiden osalta. Tämä on hieno uudistus, joka mahdollistaa taas uudenlaisten ohjelmistojen suunnittelun”, kertoo Timo Hirvonen Koko Jazz Iisalmi Kannatusyhdistys ry:stä.

Timo Hirvonen, piano
Varre Vartiainen, kitara
Jussi Lehtonen, kontrabasso