Siirry pääsisältöön

Jazz Finland Live

Verneri Pohjola & Tuomo Prättälä: The Dead Don't Dream,Matildankartano, mathildedal18.7. Klo 18:00

keikka

18€ / 15€ (opisk/eläk)
Lippu + konserttilautanen 38€ / 35€ (opisk/eläk)

Verneri Pohjola, trumpetti
Tuomo Prättälä, piano

Puutarhakonsertti. K-18

Trumpetisti Verneri Pohjola on niittänyt mainetta yhtenä Euroopan luovimmista ja omaperäisimmistä jazzmuusikoista vahvan soundinsa ja rikkaan ilmaisunsa ansiosta. Monen palkitun ja kehutun levyn jälkeen Pohjola julkaisi 1.5.2020 albumin The Dead Don't Dream jolla hän yhdistää vaikutteita viimeiseltä kolmelta levyltään kauniiksi ja hienosti rakennetuksi kokonaisuudeksi.

Verneri Pohjola ja Tuomo Prättälä ovat soittaneet yhdessä jo kaksikymmentä vuotta hyvin monenlaisissa yhteyksissä. Pohjola sanoo olleensa onnekas, että hän on aina löytänyt ystäviä, joiden kanssa soittaa omalla tavallaan. Eräs tuollaisista ystävistä on pianisti Tuomo Prättälä. Luvassa on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla näitä kahta huippuimprovisoijaa duona.

"The Dead Don't Dream on suurella todennäköisyydellä Pohjolan, 42, tähänastisen soolouran huippujen huippu ..."
Harri Uusitorppa, Helsingin Sanomat 5/5

Matildankartano sijaitsee Mathildedalin ruukkikylässä puolen tunnin ajomatkan päässä Salosta. Kyläleipomon ja -panimon tuotteet yhdistettynä hyvään musiikkiin ja puutarhapiknikkiin luovat kesäfiiliksen, jonka pariin kannattaa lähteä kauempaakin.

Konsertti on osa SaloJazz Kesä -kiertuetta (Förby, Mathildedal, Rikalanmäki). Huomioimme korona-rajoitteet ja tapahtumiin on myynnissä rajallinen määrä lippuja. Ohjeistamme yleisöä tapahtumapaikoilla ajan tasalla olevien määräysten ja suositusten mukaisesti.

Yhteistyössä: Matildankartano, Jazz Finland Live, Salon kaupunki, Creatika

www.salojazz.fi

Keikat samana päivänä kaupungissa mathildedal

Ei muita keikkoja.