Siirry pääsisältöön

UutisetHaku auki Think Big ! -verkostoon

Think Big ! on eurooppalainen suurista jazz- ja improvisaatiomusiikkia esittävien kokoonpanojen verkosto, jonka on perustanut ranskalainen järjestö Grands Formats. Yli 90 ammattilaisyhtyeestä ja kollektiivista muodostuva Grands Formats edustaa jazzin ja improvisoidun musiikin taiteellista monimuotoisuutta.


Susanna Aleksandran uutuuslevy The Siren on ajatonta laulumusiikkia

Virolaisen jazzlaulajan Susanna Aleksandran uutuusalbumi The Siren valmistui pianisti Joonas Haaviston toimiessa albumin tuottajana. Susanna Aleksandran ja Haaviston alkuperäissävellyksistä, kansanlauluista ja standardeista koostuva kokonaisuus huokuu eleganssia ja charmia jazzmusiikin traditiota vahvasti kunnioittaen.


Panu Savolaisen Soiva Trio soittaa uutta musiikkia Kangasala-talossa

Kangasala-talossa kuullaan musiikkia vibrafonisti Panu Savolaisen uudelta Soiva-levyltä konsertissa 25.2.2021. Savolainen luottaa sävellyksissään yksinkertaisuuden kauneuteen etsien samalla kaikkia mahdollisia sointivärejä vibrafonin, harmonikan ja kontrabasson muodostamasta triosta.


Selma Juudit Alessandran kiertue siirtyy marras-joulukuulle

Jazzliiton kevään ensimmäisellä kiertueella 9.–18.2. oli tarkoitus nauttia laulaja-säveltäjä Selma Savolaisen luotsaaman Selma Juudit Alessandra -kvartetin musiikista. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kiertue siirtyy kahdelle periodille syksyyn. Rouheasoundista indie-jazzia esittävä nelikko esiintyy 9.–11.11. ja 30.11.–3.12. seitsemällä paikkakunnalla.