Siirry pääsisältöön

UutisetGrammy-voittaja New York Voices konsertoi Helsingissä joulukuussa

Loppuunmyydyille katsomoille Suomessa esiintynyt maailmankuulu lauluyhtye New York Voices saapuu konsertoimaan Helsinkiin joulukuussa. Tämä ainutkertaisista tulkinnoistaan ja taiturimaisesta laulustaan tunnetuksi tullut yhtye nähdään joulukonsertissaan Johanneksen kirkossa sunnuntaina 17. joulukuuta.Jazzliiton ja Vapaiden äänien yhteistyökiertueella Sir Garrison ja The Litany of The Peaks

Vapaat äänet -kiertue tarjoilee syyskuun lopussa hurjan kansainvälisen myräkän uutta jazzia ja improvisaatiota, kun tien päälle lähtevät amerikkalais-suomalainen Sir Garrison ja ranskalainen The Litany of The Peaks. Molemmat triot esiintyvät viidellä konsertilla 18-22.9. Helsingissä, Loviisassa, Joensuussa, Äänekoskellä ja Savonlinnassa. Sen lisäksi Sir Garrison kuullaan Turussa 11.9. ja Loimaalla 26.9. Kyse on 35. kiertueesta, jonka Vapaat äänet ja Suomen Jazzliitto tuottavat yhdessä vuodesta 1996.


Jazz City Turun syyskausi käynnistyy

Jazz City Turku starttaa syyskauteen Bar Ö:ssä perjantaina 8.9. kylmänviileän Freezerin levynjulkaisukonsertilla. Syksyn aikana vietetään Valtakunnallisia Big Band -päiviä, jazzataan uudessa viinitapahtumassa ja lähdetään tietysti supersuositulle Flame Jazz Cruiselle.

Riikka Keränen avaa Jazzliiton kiertuesyksyn

Viime vuoden alussa A Vision of a Garden -debyyttialbumillaan hurmannut laulaja ja säveltäjä Riikka Keränen kiertää kvartettinsa kanssa Suomea 6.–16.9. Jazzliiton syyskauden käynnistävä kiertue käsittää yhdeksän keikkaa ja ulottuu aina Oulusta Espooseen asti.