Siirry pääsisältöön

Ilmoitukset

Hae mukaan Jazzliiton kiertueille ja Jazz-Espalle!

Suomen Jazzliitto tuottaa syksyllä 2023 kaksi kotimaan kiertuetta, ajoilla 11.–24.9.2023 ja 9.–22.10.2023 sekä tukee kahta yhteistuotantokiertuetta. Heinä-elokuun vaihteessa järjestetään jälleen Jazz-Espa-konserttisarja, johon haetaan myös esiintyjiä. Haku alkaa 10.10. ja päättyy 7.11.2022.
Hae yhtyeelläsi mukaan Nordic Jazz Cometsiin!

Pohjoismaisten jazzin katto-organisaatioiden, klubien ja festivaalien verkosto avaa bändihaun seuraavaan Nordic Jazz Comets -showcase- ja koulutustapahtumaan Ruotsissa 11.–12.5.2023. Haku on avoinna 5.–30.9.2022.


Villa Karon residenssihaku vuodelle 2023 auki 20.9. asti

Villa Karo on suomalais-länsiafrikkalainen kulttuurikeskus, joka sijaitsee Grand-Popon kylässä Beninissä. Keskuksen päämääränä on lisätä taiteilijoiden, tutkijoiden ja kulttuurivaikuttajien tuntemusta Länsi-Afrikasta ja edistää kulttuurista kanssakäymistä ja vuorovaikutusta Suomen ja Länsi-Afrikan välillä.


Kysely apurahoista vammaisille ja viittomakielisille taiteilijoille – DL 5.9.2022

Tilaa taiteilijuuteen - vammaisten ja viittomakielisten taiteilijoiden yhdenvertaisuus -hanke järjestää syyskuussa koulutuksen Säätiöt ja rahastot ry:n jäsenille. Jäsenet ovat Suomessa toimivia taiteen tekemistä rahoittavia säätiöitä ja rahastoja. Koulutuksessa hanke esittelee heille faktoja siitä, millaisia esteitä apurahojen hakemisessa ja saamisessa on. Jos haluat kantaa kortesi tähän kekoon, voit vastata linkistä löytyvään kyselyyn. Kysely yhdenvertaisuudesta musiikkialalla – vastausaikaa 8.3.2022 asti

Muusikkojen liitto, Suomen Musiikintekijät, Music Finland, Gramex, Musiikkituottajat, Suomen Jazzliitto, Suomen Musiikkikustantajat, Suomen Sinfoniaorkesterit, Suomen Säveltäjät ja Teosto kutsuvat kaikki Suomen musiikkialalla työskentelevät henkilöt vastaamaan lyhyeen kyselyyn, jolla kartoitetaan yhdenvertaisuutta alalla.


Muusikko tai kiertuetuottaja: hae mukaan Jazzliiton uuteen kiertuehankkeeseen!

Suomen Jazzliitto toteuttaa Jazzliiton hiilineutraali kiertuemalli -kehityshankkeen vuosina 2022–2023. Hankkeessa selvitetään Jazzliiton kiertueiden ilmastovaikutukset ja pilotoidaan uusia kestävämmän kiertämisen malleja. Syksyllä 2022 toteutetaan pilottikiertueita, joille Jazzliitto etsii esiintyjiä ja tuottajia. Haku alkaa ke 23.2. ja on voimassa vain kaksi viikkoa, ke 9.3.2022 saakka!


Haku auki Think Big! -verkostoon

Think Big! on eurooppalainen suurista jazz- ja improvisaatiomusiikkia esittävien kokoonpanojen verkosto, jonka on perustanut ranskalainen järjestö Grands Formats. Yli 90 ammattilaisyhtyeestä ja kollektiivista muodostuva Grands Formats edustaa jazzin ja improvisoidun musiikin taiteellista monimuotoisuutta.