Siirry pääsisältöön

Uutiset

Helsinki-Cotonou Ensemble julkaisee uuden albumin 21.5. – Levyllä muistutetaan ihmisen omanarvontunnon tärkeydestä

Helsinki-Cotonou Ensemble julkaisee uuden albumin 21. toukokuuta. Yhtyeen nimeä kantavan levyn teemana on tuen ilmaisu – kehotus pysymään vahvana epävarmoista tulevaisuuden näkymistä huolimatta. Albumin kappaleissa sekoittuvat iskevästi beniniläisen voodoo-perinteen rytmit, afrobeat, jazz, soul sekä hip hop. Helsinki-Cotonou Ensemble on helsinkiläisen kitaristi Janne Halosen ja beniniläisen lyömäsoittaja-laulaja Noël Saïzonoun luotsaama kahdeksanhenkinen yhtye.
Järjestöjen yhteinen kannanotto: Elvytystä kulttuurialalle!

Elvytystä kulttuurialalle!

Taiteen rahoitus vähenee ensi vuonna 17.5 miljoonaa euroa ja sitä seuraavana 23 miljoonaa euroa. Leikkaukset osuvat järjestökenttään ja vapaisiin taiteisiin kovemmin kuin suurempia summia liikuttelemaan tottuneet poliitikot ehkä tajuavat. 


Pori Jazz 2021 peruuntuu – festivaalin sijasta luvassa kesäkonserttien sarja

Pori Jazz joutuu koronatilanteen ja tulevaan kesään liittyvän epävarmuuden takia perumaan tälle vuodelle suunnitellun festivaalin. Pori Jazzin taustayhdistys järjestää kuitenkin kesällä konserttisarjan, jonka osana Kirjurinluodon Lokkilavan valtaa 15.–17. heinäkuuta kolmipäiväinen musiikkitapahtuma Pori Jazz soi taas.
Jazzliiton keväistä kiertuetunnelmaa suorana jazzdiggareiden luo

Laulaja Kadi Vijan ympärille syntynyt raikas kokoonpano julkaisi ensilevynsä toukokuussa 2020, mutta koronan vuoksi levynjulkaisukiertue siirtyi vuodella eteenpäin. Nyt Jazzliiton minikiertueella päästään kokemaan kolme konserttia streamin välityksellä: 5.5. Oulusta, 12.5. Joensuusta ja 14.5. Turusta. Oulun ja Joensuun konsertteihin on myös myynnissä rajoitettu määrä lippuja.


Pianisti Aurora Hentunen tähdittää perjantain Flame Jazz Stream -iltaa

Flame Jazz jatkaa verkkokonsertteja kevään ajan Keikalla.fi-palvelussa. Perjantaina 23.4. lavalla tunnelmoi pianisti Aurora Hentusen johtama yhtye, jonka tarinat kulkevat herkistä pohjoisen sävelistä syviin ja tummiin aaltoihin. Konsertti striimataan suorana lähetyksenä Logomon Teatro-salista, ja se on katseltavissa seitsemän päivän ajan.