Siirry pääsisältöön

Uutiset

Jazz Finland Residency -ohjelman syksyn 2023 vieraana Joris Roelofs

Suomen Jazzliiton, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmän, UMO Helsinki Jazz Orchestran ja Muusikkojen liiton kansainvälisessä Jazz Finland Residency -residenssiohjelmassa nähdään syksyllä 2023 Joris Roelofs. Roelofsin kaksiosainen residenssi alkaa konserteilla Porvoo Jazz Festivalilla 30.9. ja Hietsu is Happeningissa 1.10.

Grammy-voittaja New York Voices konsertoi Helsingissä joulukuussa

Loppuunmyydyille katsomoille Suomessa esiintynyt maailmankuulu lauluyhtye New York Voices saapuu konsertoimaan Helsinkiin joulukuussa. Tämä ainutkertaisista tulkinnoistaan ja taiturimaisesta laulustaan tunnetuksi tullut yhtye nähdään joulukonsertissaan Johanneksen kirkossa sunnuntaina 17. joulukuuta.Jazzliiton ja Vapaiden äänien yhteistyökiertueella Sir Garrison ja The Litany of The Peaks

Vapaat äänet -kiertue tarjoilee syyskuun lopussa hurjan kansainvälisen myräkän uutta jazzia ja improvisaatiota, kun tien päälle lähtevät amerikkalais-suomalainen Sir Garrison ja ranskalainen The Litany of The Peaks. Molemmat triot esiintyvät viidellä konsertilla 18-22.9. Helsingissä, Loviisassa, Joensuussa, Äänekoskellä ja Savonlinnassa. Sen lisäksi Sir Garrison kuullaan Turussa 11.9. ja Loimaalla 26.9. Kyse on 35. kiertueesta, jonka Vapaat äänet ja Suomen Jazzliitto tuottavat yhdessä vuodesta 1996.


Jazz City Turun syyskausi käynnistyy

Jazz City Turku starttaa syyskauteen Bar Ö:ssä perjantaina 8.9. kylmänviileän Freezerin levynjulkaisukonsertilla. Syksyn aikana vietetään Valtakunnallisia Big Band -päiviä, jazzataan uudessa viinitapahtumassa ja lähdetään tietysti supersuositulle Flame Jazz Cruiselle.