Siirry pääsisältöön

Villa Karon residenssihaku vuodelle 2023 auki 20.9. asti

Villa Karo on suomalais-länsiafrikkalainen kulttuurikeskus, joka sijaitsee Grand-Popon kylässä Beninissä. Keskuksen päämääränä on lisätä taiteilijoiden, tutkijoiden ja kulttuurivaikuttajien tuntemusta Länsi-Afrikasta ja edistää kulttuurista kanssakäymistä ja vuorovaikutusta Suomen ja Länsi-Afrikan välillä.

Villa Karo antaa taiteilijoille, tutkijoille ja kulttuuri- ja yhteiskunta-alan ammattilaisille residenssityöskentelytiloja ja mahdollisuuksien mukaan stipendejä residenssityöskentelyyn Beninissä sekä toimii kulttuurikeskuksena Grand-Popossa.

Residenssihakemukset käsitellään kaksi kertaa vuodessa. Hakuaika on jatkuva, eli hakemuksen voi jättää milloin tahansa. Hakuajan eräpäivän jälkeen hakemukset käsitellään 3-4 viikon sisällä.
 
Eräpäivät residenssiin 20.9. ja 15.3.
 
Residenssiin voi tällä hetkellä hakea koko vuodelle 2023 (kevät- ja syyskausi). Villa Karosta voi myös tiedustella peruutuspaikkoja lyhyemmällä varoitusajalla.
 
Hakemuksessa tulee olla ansioluettelo ja työsuunnitelma, josta käy ilmi residenssin ajankohtatoive. Residenssijakson pituus 6-12 viikkoa.
 
Hakemuksessa tulee olla mukana lisäksi kuvaus (oma ala, mitä teet residenssiaikana) sekä suomeksi että englanniksi (noin 300 merkkiä välilyönteineen per kieli), jota voi käyttää viestinnässä.
 
Hakemuksessa tulee käydä ilmi hakijan tai työryhmän tiedot:

- nimi/nimet kuten passissa
- yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero, katuosoite)
- syntymäaika
- mahdollinen jäsenyytesi Villa Karon yhteisöjäsenistössä
 
Hakemukset liitteineen toimitetaan sähköisesti PDF-muodossa osoitteeseen hakemukset[a]villakaro.org.

villakaro.org

Kommentoi