Siirry pääsisältöön

Vapaat äänet-kiertueita kesällä 2022

entry-image

Tänä kesänä Vapaat äänet järjestää kahden kiinnostavan trion Suomen debyytit: Innanen - Pasborg - Piromalli (Suomi, Tanska, Ranska) ja Karja - Renard - Wandinger (Viro, Ranska, Saksa) soittavat kiertueillaan heinäkuun lopussa. Agentuuri järjestää myös pianisti Andy Emlerin konserttisarjan elokuun lopussa.

Innanen - Pasborg - Piromalli kiertueelle Suomeen

Saksofonisti Mikko Innasen, ranskalaisurkuri Cédric Piromallin ja tanskalaisrumpali Stefan Pasborgin vuonna 2019 perustamaa trioa kuullaan Suomessa ensimmäisen kerran tänä kesänä. Kolmikon viiden konsertin kiertue käynnistyy 25.7. Savonlinnasta ja päättyy 30.7. Raahen Rantajatseilla. Yhtye esiintyy Mäntässä 27.7., Fiskarsissa 28.7. ja Helsingissä 28.7.

Lisätietoja Vapaat äänet -sivuilla

Karja - Renard - Wandinger -trio Helsingissä ja Raahessa heinäkuussa

Virolaispianisti Kirke Karjan kehuttu trio ranskalaisbasisti Etienne Renardin ja saksalaisrumpali Ludwig Wandingerin kanssa esiintyy Helsingissä Hakasalmen Huvilassa 25.7. ja on taiteilijaresidenssissä Raahen Rantajatseilla 27.-29.7. Trioa kuullaan myös Tallinnassa 23.-24.7.

Lisätietoja Vapaat äänet -sivuilla

Andy Emler "My Own Ravel" Suomeen 

Ranskalainen säveltäjä-pianisti Andy Emler esiintyy Suomessa elokuun lopussa ja jatkaa kiehtovaa vuoropuheluaan Maurice Ravelin musiikin kanssa. Hän konsertoi Turussa 26.8., Helsingissä 29.8., Joensuussa 30.8. ja Savonlinnassa 31.8. Helsinki Jazzin järjestämässä konsertissa Hakasalmen huvilassa kuullaan myös basisti Eero Tikkasta soolona ja duona Emlerin kanssa.

Lisätietoja Vapaat äänet -sivuilla

Kuva: Innanen Pasborg Piromalli © Jonas Lingdam

Kommentoi